Nem árulta el, hogy lánya ott volt a döntőn

Szíj Melinda személyiségzavarral küzd?

Először kapott negatív kritikát a zsűritől Szíj Melinda legutóbb, ezt követően a tehetség arra kérte a rajongóit, ne szavazzanak rá. Úgy tűnik, Melinda azt sem tudja kezelni, hogy egyszerre sztár és édesanya is.

2010.10.20 08:29ma.hu - Fotó: tv2.hu

Szerepkonfliktusba keveredett Szíj Melinda esetében az éneklés és az anyaság - véli a pszichológus. Önértékelési problémákkal és kisebb személyiségzavarral is küzd. Egyáltalán nem értékeli magát, ám a jelek szerint múlt héten elkezdett benne erősödni, hogy szeretne nyerni, majd negatív kritikát kapott.

Előadásában ugyanis átjött a verseny okozta görcs. Korábban azért énekelt nehezebb dalokat, hogy kiessen. Állandóan azt hajtogatta, hogy ez neki nem megy, és ennek igazolásaként kapta a zsűri véleményét. Gazdag Enikő pszichológus szerint Melindának nincsenek tiszta céljai, és nem érezzük, miért versenyez.

A tehetség korábban elárulta, a Megasztár kapcsán gyermekeivel is konfliktusba került. Az elmúlt hetekben arról lehetett hallani, hogy a lánya már mellé állt, de Melinda nem mondta el, hogy gyermeke pénteken személyesen is ott volt a döntőn. A fotósok ugyanis lencsevégre kapták őt a nézőtéren. Nagyon hasonlít az édesanyjára - adta hírül a Napi Ász.

Melinda közönségével - nézőtéren a lánya - Fotó: tv2

Szíj Melinda a legutóbbi szereplését követően teljesen kiborult - arra kérte a támogatóit, hogy ha szeretik, legyenek szívesek, ne szavazzanak rá! Az egyik közösségi oldalon tette közzé kérését. Kiderült, Melinda amiatt is besokallt, hogy az internetes fórumokon sokan támadták őt tempótévesztései miatt.

Az énekesnő nem tagadta, hogy úgy érzi, ő nem tud a feladattal megbirkózni, neki ez a verseny túl sok.

Feltételezte, hogy sokan talán nem is őt, hanem egy eszményt, egy maguknak idealizált valakit szeretnek benne, de ez nem ő. Csupán nyugalmat szeretne - hangsúlyozta Melinda, aki azt sem rejtette véka alá, hogy ő nem akar megosztó, irritáló tényező lenni.

A Megasztár tehetsége besokallt a gyűlölködő üzenetekből is, mint mondta, nem vágyott arra, hogy mocskolódás céltáblája legyen. Úgy érzi, nem tud zenei alapra énekelni, egyre több dalt kell megtanulni, amire ő nem képes, ezért ha valaki tenni akar érte valamit, ne szavazzon rá.

Szíj Melinda korábban arra kérte a szeretteit is, ne jöjjenek el a Megasztár adásaira. A tehetségkutatóba kerülése óta a párjával is szakított.

Régóta problémáik voltak, de amikor a tehetség bekerült a versenybe, a kedvese választásra akarta kényszeríteni, Melinda pedig adásban, Hajdú Péter műsorában közölte vele, hogy még a volt férjét szereti. A párját barátként tudja szeretni, de társként már nem.

Szíj Melinda: Nem zavar, hogy csúnya vagyok

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.