Botrány: Lába kélt Bódi Margó réteseinek

Csábító illatok: nem lehetett ellenállni?

Október 1-től új sorozattal jelentkezik a TV Paprika, a háziasszony 30 rúd rétessel készült a bemutatóra. Ám a finomságot kétszer kellett megsütni, az első adagot ellopták.

2010.09.24 08:29Napi Ász

Nemcsak énekelni, de főzni is nagyszerűen tud, állítják azok, akik már egyszer is kóstolták Bódi Margó finomságait. Nem véletlen hát, hogy a gasztronómiai televíziócsatorna a receptjeiről is egyre híresebbé váló sztárt kérte fel új, 10 részes sorozatának háziasszonyaként, amelyben többek közt tradicionális roma ételeket mutatnak be.

Margó Nagyecseden főzi és süti az étkeket sógornőjével, Ágival, a sorozat indulását közösen tervezték megünnepelni a TV Paprika stábjával és persze számos neves sztárral, a vendégsereg végül mintegy száz főre rúgott.

Margó úgy gondolta, a neves eseményre egy jó adag rétes teheti fel a koronát, így hát a sorozatnyitó ünnepség előtt Margó bátyjának faházát kinevezték rétesgyárnak és álló napon keresztül nyújtották-sütötték a csemegét.

Az énekesnő elmondása szerint a 30 rúd réteshez összesen 15 kiló túrót és megszámlálhatatlan mennyiségű meggybefőttet használtak el, a nap végén pedig jóleső fáradtsággal, a sikeres munka tudatában tértek nyugovóra az asszonyok.

Másnap reggel aztán Margó bátyja ébresztette a háziakat: a gondosan letakart réteseknek szó szerint hűlt helye várta őket! A roma sztár a szomszédos munkásszálló lakóira gyanakszik, akiket talán az illatok csábítottak el, és éjjel a kerítésen átmászva egyszerűen elemelték a sorba rakott réteseket.

A megnyitó szerencsére mégsem került veszélybe, mert Margó és Ági azonnal újabb adag tésztát kezdtek gyúrni, a meghívott vendégek pedig azóta is emlegetik a szenzációs réteseket, amit a szintén Margó által készített töltött káposzta után szolgáltak fel. A kiadós vacsorára Bódi Guszti házipálinkája és bora tette fel a koronát.

Bódi Margó és Guszti csapástól retteg!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.