Botrány lesz Guszti könyvéből?

Bódi Margó: Életemben nem láttam ennyi rossz embert!

Könyvírásba fog a Bódi házaspár - Minden titkot el akarnak mesélni arról az Afrikában töltött időről, amikor életüket heteken át honi sztártársakkal kellett megosztaniuk. Lehet, hogy botrány készül?

2009.03.24 09:15ma.hu

Máig úgy érzi a roma sztárpár, hogy becsapták őket A sztárok a fejükre estek show-val kapcsolatban. Ez ugyanis nem kaland volt, hanem szabályos túlélőverseny, vélik. Erről is szó lesz a könyvben, amely egyébként Bódi Guszti életéről szól, emlékeit egy profi írónő veti papírra.

Guszti és neje, Margó elmeséli, hogy iszonyú élmény volt számukra az éhezés, de az is, hogy általuk gonosznak tartott emberekkel zárták össze őket - Ő a 46 éve alatt nem találkozott ilyen rosszakkal, véli Margó. A könyvben nem akarnak azonban senkit nevesíteni.

Az asszony maga is ír, szakácskönyvet készít az idei karácsonyra. A párt csak az bántja, hogy a nagy munkában kevesebb időt tölthetnek kisunokájukkal - adta hírül a Kiskegyed.

A Bódi házaspárt már hazaérkezésük után megdöbbentette, mit is láthattak a nézők a képernyőn az ő Afrikában tartózkodásukról.

Azzal szembesültek, hogy sokan nem kedvelhették meg őket bizonyos jelenetek láttán - pedig ők maguk jól érezték és feltalálták magukat még a nomád körülmények között is.

Csakhogy a vágott anyag nem úgy lett összerakva, ahogyan az események valójában történtek - panaszolta Bódi Margó már korábban.

Az asszony sírva fakadt, amikor végignézte az adásokat, hiszen róla például annyi derült ki, hogy folyton panaszkodik, de hogy miért, az nem. Fiala Jánossal pedig például megbeszélték problémáikat, s a kamera ezt sem mutatta.

Margót hazaérkezésük után a csapattársak, Csősz Boglárka és Voksán Virág is támadta, kifejtve, hogy bár kezdetben szimpatikusnak tűnt, a végén kétszínű és féltékeny asszonyként beszéltek róla.

A roma sztárnak és a két lánynak egyébként a konyhában akadt gondja egymással: a két fiatal állítólag külön engedélyt kért, hogy segítsen-e Margónak, de az asszony véleménye szerint csak azt a választ várták, hogy nem szükséges.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.