Nem mondanak le a harmadik gyermekről?

Bódi Margó 48 évesen kislányt szülne!

Olyan dolgokat szeretne megvalósítani a sztár házaspár, melyekről korábban lemondtak - Bódi Guszti infarktusa alaposan megváltoztatta életüket, Margó és férje közt is szorosabb lett a kapocs. Talán újabb baba is van kilátásban?

2010.04.06 09:30ma.hu - Fotó: tv2.hu

Mindig is szeretett volna Bódi Guszti és párja egy kislányt, de korábban a szegénység, később pedig fiaik felnőtté válása miatt mondtak le az álomról. A családfő infarktusa óta azonban valami megváltozott. Bódi Margó szerint mióta férje felépült, még szorosabb lett kettejük közt a kapcsolat, és olyan dolgokba is belevágnának, melyről azelőtt csak álmodoztak.

Amikor a szegénység után a házaspár sorsa jóra fordult, már idősebbek voltak, Margó szerint furcsán néztek volna rá, ha akkor szül. Elindították az örökbefogadási procedúrát, egy kislányt akartak adoptálni. A gyámhatóság azonban túl kicsinek találta otthonukat ahhoz, hogy ott egy harmadik babát is neveljenek.

Most azonban a páros fiatalabbnak érzi magát, mint amennyi, és örülnének egy újabb gyermeknek. Mint Margó mondta: a Jóistenre bízzák a dolgot, ha megajándékozza őket egy kicsivel, boldogan fogadják - adta hírül a Kiskegyed.

A Bódi család legifjabb tagja jelenleg a fiuk, Bódi Csabi és neje, Gina gyermeke, a kis Rómeó Angelo - az unoka is fiú lett tehát. Csabának ezen felül már van egy idősebb fia, a kis Csabi korábbi házasságából. Így, mondhatni teljes a férfiuralom a családban...

Bódi Guszti szeptember közepén szívinfarktust kapott. Csak a párja lélekjelenlétének köszönhette, hogy időben megfelelő orvosi ellátást kapott és ma már gyógyultnak tekinti magát.

Hosszabb időt töltött a nógrádgárdonyi szívszanatóriumban, ahová felesége is beköltözött vele. Neje gondoskodása, szeretete segítette át a nehézségeken a zenészt.

A felépülését követően a muzsikus házaspár Thaiföldre is elutazott, ahová minden évben már-már hagyományszerűen ellátogatnak.

A közelmúltban tragédia is történt a családban: fiuk, Csabi unokaöccse meghalt - leállt a szíve. Közben kis unokájuk is betegeskedett, és menyük, Gina is panaszkodott a szívére, így a família aggodalomban töltötte napjait.

Nem két Viagra okozta Bódi Guszti szívinfarktusát!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.