Rajzó Ildikó kismama, maga is tervezi a darabokat

Melltartóreklámban látható a Fidesz polgármesterjelöltje

Meglepő felvételek találhatók az interneten Badacsonytomaj polgármesterjelöltjéről - a kétgyermekes anyuka melltartókat tervez kismamáknak, és maga is modellje a kollekciónak.

2010.09.10 10:29ma.hu

Kismamaként, gyermekét szoptatva, fedetlen kebellel látható a cége honlapján Rajzó Ildikó, a Fidesz badacsonytomaji polgármesterjelöltje. Melltartókat tervez ugyanis anyukáknak, és maga is részt vesz azok bemutatásában.

A badacsonytomajiak hívták fel a figyelmet a polgármesterjelölt fotóira, akik a helybéliek lenézésnének és megvetésének érzik az asszony ambícióit - írta meg a Blikk.

A lapnak Rajzó Ildikó elmondta, ő büszkén vállalja a munkáját. Termékeik megkönnyítik a kismamák életét, úgy véli, nincs mit szégyellnie, ezért vállalkozott a termékek bemutatására is.

Aki ebből szexuális botrányt akar kavarni, az kissé aberrált - fejtette ki véleményét a polgármesterjelölt a Blikkben.

Kiszelly Zoltán politológus szerint sem erkölcstelenek a képek, az az anyaságot mutatja be, nem régi aktképekről van szó.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.