Nem volt rest beszállni a vetkőzésbe!

Kínos videó: sztriptízben segédkezett a polgármester

Meglehetősen kínos videó került fel a rédei, független polgármesterről az internetre - Pölöskei József lejárató kampánynak tartja a youtube-re feltöltött felvételt.

2010.09.06 08:10

Egy sztriptízshow közreműködőjeként szerepel a youtube videómegosztó portálra feltöltött felvételen Pölöskei József rédei polgármester. Nem tudni, ki tette fel a világhálóra a videót, melyet azóta eltávolítottak.

A rédeiek véleménye megoszlik a dologról - a felvétel egyébként helyben készült, a triciklik és háromkerekűek nemzetközi találkozóján. A programot évek óta színesítik erotikus bemutatóval, egy néző azonban ezúttal videóra vette mobiltelefonjával, ahogyan a polgármester úr segédkezik a sztriptíztáncosnőnek vetkőzni - írta meg a Napi Ász.

Pölöskei József a kemma.hu-nak elmondta, évek óta van sztriptíz a műsorban, és mivel a vetkőző hölgy egy megbízható személyt keresett, ő vett részt a produkcióban. Hogy számára semmi kellemetlen se történhessen - egyébként ő nem "olyan" nő, civilben tanár - tette hozzá a polgármester.

Pölöskei mindenesetre elgondolkodtatónak tartja, hogy még a Hír Tv is meglátogatta őket az "ügy" miatt, és hogy egy 1500 fős település polgármestere is célpont lehet. Az MSZP-támogatással, de függetlenként indult polgármester-jelölt egyébként a község díszpolgára - írta meg a Napi Ász.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.