Sam és barátnője pucéran a tusolóban

Amiről mindig álmodtál: habos, nedves női testek a zuhanyzóban!

Kevés férfi van, aki ne lesne be szívesen a női zuhanyzóba - különösen, ha két ilyen csinos, döglesztő idomokkal megáldott hölgyemény huncutkodik odabenn!

Sam és Stacey - habos-nedves kényeztetés a tusolóban képgaléria

2010.09.09 13:29ma.hu

Tekintettel az esős, hideg őszi időre, az egyik külföldi bulvárlap elérkezettnek tartotta az időt, hogy felelevenítse a két gyönyörű modell, Sam Kellett és Stacey Massey igencsak felhevítő zuhanyzós kalandját.

A két szemrevaló hölgyemény teljesen meztelenül pózolt a Loaded magazinnak, miközben habbal és meleg vízzel kényeztették magukat - no meg néha egymást.

A dögös, fekete hajú Sam híres aktfotó-sorozatairól, korábbi képei az ugyancsak erotikus modell Kaylee Carver-rel emlékezetesek.

Ám a szöszke Stacey sem szégyenlős - reméljük, a lányok vállalnak még a közeljövőben is egy-két közös szappanozást, no persze a kamerák előtt...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.