Barátnője támogatta a gyászoló sztárt

Testőrökkel, fehérben: Liptai Claudia elbúcsúztatta édesanyját

Eltemették szombaton a műsorvezető tragikus hirtelenséggel elhunyt édesanyját - Liptai Claudiát, aki talpig fehérben jelent meg, barátnője támogatta.

2010.09.06 06:29ma.hu

Balatonszepezden helyezték örök nyugalomra Liptai Claudia édesanyját szombat délelőtt - A műsorvezetőt testőrök kísérték és barátnője támogatta.

A temetőbe a szertartás idejére csak közeli hozzátartozó és barát mehetett be, erről biztonsági emberek gondoskodtak. A magyar szokásoktól eltérően fehér ruhát viseltek a gyászolók, nagy valószínűséggel Claudia kérésére.

A temetésen nem volt jelen a műsorvezető volt férje, Gesztesi Károly és lányuk, Panka sem. Claudia hagyta el utolsónak a helyszínt, fehér esernyője mögött, a fotósokat messze elkerülve - adta hírül a Napi Ász.

Liptai Claudia fél éven belül második közeli hozzátartozóját veszítette el - április elején elhunyt a párja, Daróczi Dávid egykori kormányszóvivő: a 38 éves férfi öngyilkosságot követett el.

Mondhatni, alig dolgozta fel szerelme elvesztését a sztár, és kezdett el újra lelkesen dolgozni, meghalt az édesanyja is.

Claudia csatornája, a TV2 pár nappal ezelőtt közleményben tudatta, hogy a sztár édesanyja rövid betegség után, tragikus hirtelenséggel elhunyt.

Egy, csatornánál dolgozó bennfentes nemrég azt nyilatkozta a Napi Ásznak, mindent elkövetnek a kollégák, hogy megkönnyítsék Claudia helyzetét a gyászban. Nem zárkóznak el a szabadság kiadásától sem.

Nem tudni egyelőre, él-e majd ezzel Liptai, akinek éppen nemrég vált valóra az álma: ő kapta meg a lehetőséget, hogy vezesse a Megasztár ötödik szériáját Till Attila mellett.

Claudia elmondta: édesanyja kívánságának megfelelően nem külsőségeiben viseli gyászát, ezt legbensőbb ügyének tekinti.

Munkába menekül Liptai Claudia

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.