Feladatok tornyosulnak a gyászoló sztár előtt

Szabadságot is kérhet Liptai Claudia

Egyelőre nem jelezte a műsorvezető, hogy szabadságot szeretne kivenni a megrendítő haláleset után - Alig dolgozta fel párja elvesztését Liptai Claudia, meghalt az édesanyja is.

2010.09.03 08:29ma.hu - Fotó: tv2.hu
Fotó: Kiskegyed

Még csak a válogatásánál tart a Megasztár ötödik szériája, ebben a helyzetben nem zárkózna el a csatorna attól, hogy időt adjon a felépüléshez másodszor is tragédia sújtotta műsorvezetőjének - Liptai Claudia azonban nem zárkózik be otthonába, nem bújik el a kamerák elől. Folyosói pletykák szerint nem kizárt, hogy szabadságot kérjen, ami egyáltalán nem lenne csoda.

A Napi Ász informátora szerint mindent elkövetnek a csatornánál, hogy megkönnyítsék helyzetét a gyászban. Nem zárkóznak el a szabadság kiadásától sem, időt adnak Claudiának a felépüléshez, de úgy tudni, ez a lehetőség még nem merült fel - adta hírül a Napi Ász.

Megrendítő hírt tudatott három nappal ezelőtti közleményében a TV2: Liptai Claudia édesanyja rövid betegség után, tragikus hirtelenséggel elhunyt. A műsorvezető gyásza tiszteletben tartására kérte a sajtót és mindenkit.

Claudia elmondta: édesanyja kívánságára a gyászt nem külsőségeiben hordja, szeretné azt legbensőbb magánügyként kezelni. Mindenesetre emberfeletti lelkierővel bír, hiszen néhány hete már tisztában lehetett édesanyja állapotával - és ennek tudatában vezette a Mokkát.

Jó ideje újra színes, vidám ruhákban járt Claudia, amikor augusztus második hetében egyszercsak újra feketét vett fel. Ki tudja, mióta tartotta magában kínzó fájdalmát.

Valószínűleg még kollégáinak sem számolt be gyötrelméről, hiszen ő készített telefonos interjút a szívátültetésen átesett, majd a közelmúltban elhunyt kislány, Lara édesanyjával, akinek tanácsokat adott a gyászban. Liptai részt vett a szegedi sárkányhajó futamon is, de nem lehetett rajta észrevenni, hogy valami bántja.

Munkába menekülhet Liptai Claudia

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.