Párja után meghalt az édesanyja is

Így is műsort vezetett - emberfeletti erővel bír Liptai Claudia

Pontosan tudta Liptai Claudia, milyen állapotban van beteg édesanyja - így vezetett műsort az utóbbi napokban. Még az elhunyt Lara anyukájával is ő csinált telefonos interjút...

2010.09.01 07:40ma.hu

Tegnap a TV2 közleményben tudatta: elhunyt Liptai Claudia édesanyja. A műsorvezető emberfeletti lelkierővel bír - az elmúlt időszakban ugyanis édesanyja állapotának tudatában vezette a Mokkát. Feltűnhetett, hogy a sztár egy ideje már színes, vidám ruhákat hordott, majd augusztus második hetében ismét elkezdett feketében járni. Ki tudja, mióta tartotta magában kínzó fájdalmát.

Sőt, ő készített telefonos interjút a szívátültetésen átesett, majd a közelmúltban elhunyt Lara édesanyjával. Tanácsokat adott a gyászoló anyának, azt mondta: legyen minél többet szeretteivel, barátaival. Ez segít - tette hozzá. Claudiát könnyekig hatotta a kislány tragédiája. Valószínűleg még kollégáinak sem beszélt fájdalmáról, mert akkor nyilván nem osztották volna rá a telefonos interjút. Liptai a szegedi sárkányhajó futamon is ott volt, szinte semmit sem lehetett észrevenni rajta. Talán ennek édesanyja utolsó kívánsága az oka - adta hírül a Napi Ász.

A TV2 tegnap közleményben tudatta, tragikus hirtelenséggel, rövid betegséget követően elhunyt Liptai Claudia édesanyja. A műsorvezetője ezúton is arra kérte a sajtó munkatársait és a közvéleményt, hogy tartsák tiszteletben a gyász pillanatait.

Ekkor mondta el: édesanyja kívánságaként a gyászt nem külsőségeiben hordja, szeretné azt legbensőbb magánügyként kezelni.

A tehetséges műsorvezető július végén még boldogan újságolta: megkapta a Megasztár vezetésének lehetőségét, és az örömhírt először édesanyjával, illetve legjobb barátnőjével közölte.

Mindannyian nagyon boldogok voltak - sajnos az édesanyja már nem láthatja a tehetségkutató műsorvezetése közben...

A pszichológus szerint már jó úton járt Liptai

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.