Működhet hosszú távon a humorista párkapcsolata?

Nádast és kedvesét 200 km választja el egymástól

Sokaknak elképzelhetetlen, hogy egy távkapcsolat működhet hosszútávon. Nádas György és kedvese, Kata bizonyítja: ha az érzések őszinték, a távolság nem akadály.

2010.08.28 11:29Kiskegyed

Nádas György két hónapja volt túl egy hét és féléves kapcsolat lezárásán, amikor 2008 júniusában Nyíregyházára hívták játszani. A szervező, aki régi ismerőse, szomorúan hallotta, hogy barátja megint egyedül van. - írja a Kiskegyed.

- Megígérte, hogy az előadásra elhívja a város egyik legszebb hölgyét, és utána be is mutatja nekem.

Így is történt: elhívta Katát, aki tényleg gyönyörű, okos és elbűvölő. A jelenleg Szentendrén élő színésznek rögtön megtetszett Kata. Kezdetét vette az udvarlás, és egy hónap múlva már kettesben, egy párként mentek el nyaralni a tengerpartra.

Szerelmük azóta is tökéletesen működik a kétszáz kilométeres távolság ellenére.

- Minden hétvégét és iskolai szünetet együtt töltünk. És mindennap beszélünk telefonon vagy küldünk egymásnak sms-t. A mai napig ugyanolyan izgalommal várom a hívását, mint az elején. Romantikus alkat vagyok, sajnálom azokat, akiknek ez az érzés kimarad az életéből.

Nádas Györgynek egyébként sem új az ilyenfajta kapcsolat. Korábban is voltak szerelmei, akik messze laktak - Miskolcon, Győrben vagy akár Békéscsabán.

A cikk a kiskegyed.hu-n folytatódik!

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.