Reklám helyett egy kis szex

Pornóval avattak állomást a románok

Egy új romániai állomásépület átadási ünnepségén reklám helyett szexfilmet vetítettek a vendégeknek.

2010.08.02 18:22MTI

A baklövésnek nagy visszhangja lett a Mediafax román hírügynökség szerint, hiszen a meztelen nőket és férfiakat mutató képkockák éppen akkor jelentek meg a Románia délnyugati részén fekvő Drobeta Turnu Severin-i állomás reklámfilmeknek szánt plazmatévéin, amikor a helyi vezetők a sajtónak nyilatkoztak.

A szokatlan látványra felfigyelő újságírók kérdései előtt értetlenül álltak a vezetők, akik azonnal leállíttatták a vetítést.

Az új ingatlan megépítésével megbízott cég ügyvezetője elnézést kért, és elmondta, hogy a film valószínűleg a Németországból vásárolt plazmatévék tesztprogramjához tartozott, amelyet nem ellenőriztek a nyilvános próbavetítés előtt.

Ugyanakkor szándékos cselekedet lehetőségét sem zárta ki tekintettel arra, hogy éppen a helyi vezetők sajtónyilatkozatai közben jelentek meg a képernyőn a vetkőző nők és férfiak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.