Kielégített néhány beteget

A nővérke kapott szurit - pornófilmet forgattak a kórházban

Jelentős jövedelemre tett szert London központjában egy kórház, miután pornófilmek forgatásához is bérbe adta az intézményt, fedte fel egy konzervatív képviselő a napokban.

2010.07.07 10:50manna.ro

Portsmouth választókörzet képviselője, Penny Mordaunt elmondta, amikor Kensington és Chelsea tanácsának vezetője volt, felfedezte, hogy egy működési nehézségekkel küszködő, de jól felszerelt kórház nagy összegekért forgatási helyszínt biztosított az intézményben egy filmprodukciós vállalatnak.

A képviselő egyelőre nem árulta el, hogy pontosan melyik kórházról van szó. Penny Mordaunt szerint hab a tortán, hogy a vállalat pornófilmet forgatott a betegek gyógyítására hivatott épületben.

„Attól eltekintve, hogy a kezdeményezés «kielégített» néhány beteget, nem lehet elmondani, hogy maradéktalanul teljesítette a Primary Care Trust – a helyi egészségügyi szolgáltatások – célkitűzéseit”, magyarázta a képviselő.

A National Health System sajtóirodája megerősítette, valóban forgattak pornófilmet a kórházban, viszont hozzátette, mindez 2002 előtt történt, még a Primary Care Trust létrehozása előtt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.