Él hal a gyengébbik nemért

Jáksó 20 másodperc alatt csajozik!

Jáksó László a Class Fm ismert műsorvezetője él hal a gyengébbik nemért. Így volt ez csütörtök délután is, amikor kilátogatott Dunaharasztira a sztároknak rendezett jet-ski kupára, ahol a gyengébbik nem jelentős számmal képviseltette magát

2010.07.18 08:37celebgyar.hu

Laci, ahogy megérkezett a rendezvényre máris szemügye vette a felhozatalt és igen vidáman nyilatkozott a celebgyar.hu riporterének a magánéletével kapcsolatban.

Arra a kérdésre, hogy mennyire jönnek be neki a versenyen jelenlévő csajok, a show man a következőt válaszolta.

- Nekem minden csaj bejön, nézd kérlek, aki ilyen fejjel született az nem válogat. A celebgyár riportere tovább kíváncsi volt arra, is hogy a versenyre való érkezése óta látott-e olyan hölgyet, akinek udvarolni kezdett.

- Volt és ez csak azért szánalmas, mert tényleg 20 másodperce vagyok itt - osztotta meg a Jáksó.

De, hogy Laci megmutatta-e a riporternek, hogy ki a kiszemeltje továbbá van-e barátnője, megtudhatja a kedves olvasó, ha a ide klikkel!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.