Párját nem zavarja, hogy a rádiós félrelép?

Jáksó Laci bevallotta: nyitott kapcsolatban él!

A rádiós soha nem visel álarcot - Jáksó László büszke arra, hogy nem hazudtolja meg önmagát, és bár különc és szókimondó, így érzi jól magát. Bevallotta: a nyitott kapcsolatok híve.

2010.05.26 12:30

Nagypofájú, provokatív és antiszociális - de éppen ezért különleges személyiség, és ő így érzi jól magát. Nem érdekli, ki mit gondol róla - fejtette ki Jáksó László. Egyedi az életről alkotott véleménye is, úgy véli azonban, ezzel mégsem taszítja a nőket.

Mint mondja, jelenleg is van stabil barátnője, de sok "instabil" is! Ő semmi kivetnivalót nem talál abban, hogy ha egy pár megtetszik egymásnak, nem kerülgetik a forrókását, hanem a lényegre térnek. A szexet mindeki szereti, csak nem mindenki vallja be. Úgy érzi, ő megtanult az évek alatt úgy élni, hogy ne bántson meg másokat, azt csinálja, ami jó és tisztességes - mondta el a sztár az Epizód magazinban.

Jáksó Lacit nem zavarja, ha a párja tud a félrelépésekről. A párod a partnered és nem a tulajdonod, neked attól nem kevesebb, hogy mással is jól érzi magát - szögezi le a rádiós, aki törekszik is olyan kapcsolatra, ahol nincs féltékenység, mivel mindenki engedéllyel lép félre.

Ő élt már nyitott kapcsolatban, és tökéletesen működött. Ha ő szeret valakit, akkor örül az ő boldogságának. Szerinte így a házasságok egy része is megmenthető lenne - vélte Jáksó László at Epizód magazinban.

A sztár úgy érzi, ő a mikrofon mögött is olyan, amilyen a való életben, nem hazudtolja meg önmagát. Szerepet játszani nem akar, véleménye szerint mindenki úgysem szeretheti, az egyébként is unalmas lenne.

Neki elég, ha az embereknek legalább véleményük van róla. Műsoraiban rengeteget rögtönöz, ami hangulatfüggő is, ilyenkor megmutatkozik az igazi arca. Fontos a hallgatottság, de nem minden áron, vélte Jáksó László az Epizód magazinban.

A rádiós egyébként nem szívesen dolgozna párban, az nem az ő világa - magányos farkas és így érzi jól magát. Nagy a pofája - fogalmazott -, ami sokszor hátráltatta már a munkában is, de ő ilyen, és változni nem nagyon fog már - mondta el az Epizód magazinban Jáksó Laci.

Jáksó Laci úszómesternek állt?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.