Megalázták és kiközösítették régi iskolájában

Talpig vérben vág vissza Gáspár Győző lánya!

Dögös japán gésának öltözve és talpig vérben pózol Gáspár Evelyn egy régi tévékészülékhez láncolva - a rémisztő képsorok láttán az édesapja, Győzi is a szívéhez kapott, de aztán megértette lánya fotóinak indíttatását.

2010.05.03 08:30ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Revansot akart venni Gáspár Evelyn régi iskolájának tanulóin és osztályfőnökén, mert annak idején kiközösítették és megalázták őt.

A benne dúló indulatokat akarta kifejezni azzal a képsorral, melyen véresen és dögös japán gésának öltözve látható, egy régi tévékészülékhez láncolva, melyen egy felirat díszeleg: "Love & kill" (szerelem és gyilkosság).

Evelyn a régi iskolatársaknak és osztályfőnökének akarja megmutatni, mivé is vált, mióta nem köztük éli mindennapjait. A tizenéves megismerkedett egy Cynthia Dictator művésznéven ismert fotós lánnyal, jóban lettek, ő készítette Evelyn fotóit.

Gáspár Győző először nem akart hinni a szemének a képek láttán és kiborult, de miután Evelyn elmondta neki, mit jelentenek számára a képek, megenyhült és büszke a lányára. A botrányos fotózás jelenetei egyébként a ma este adásba kerülő show-ban láthatók - adta hírül a Napi Ász.

Gáspár Evelyn tavaly nagy változáson ment keresztül: a médiának köszönhetően a korábban dundi, és főként fiús holmikban járó kislány több mint 14 kilót fogyott.

Szülei ötödik esküvőjén többen is úgy vélték, hogy még a menyasszony, Gáspár Bea szépségét is elhomályosította.

Győző lányát egyébként érdekli a média világa. Az elmúlt évben édesapja elárulta, hogy Evelyn még a középiskola kezdése előtt médiát oktat majd egy táborban.

Mesél az öt évről, amit kamera előtt töltött. Ezért pénzt nem, de tanszereket, tankönyveket kapni fog az iskolakezdéshez.

A csinos nagylánnyá serdült Evelyn korábban ügyvédi pályára szeretett volna menni, de édesanyja szerint mostanság inkább azon gondolkodik, hogy a médiában dolgozna szívesen.

Nem a középpontban, hanem inkább a háttérben. Ilyen irányban szeretne továbbtanulni, még az is lehet, hogy külföldön - egy kinti iskoláról egyik ismerős mesélt a családnak.

Evelynt a rendezés is érdekli, és ennyi képernyőn töltött év után már bele is lát a dolgokba - vélte Gáspár Bea.

Gáspár Győző jött, ordibált és győzött

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.