Vécében fülelte ki a tippet a showman

Gáspár Győző hasgörcse félmillióba került!

Kisebb botrányt okozott a családjában, hogy a showman egy, a vécében kifülelt tipp hatására nagy összeget tett fel a lóversenyre - Sikerült nejét is rábeszélnie, hogy tartson vele, de elbukták a pénzüket.

2010.04.19 07:30ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Gáspár Győző a konditeremben volt, amikor hasgörcs kapta el. Kiment a vécére, ahol azonban meghallotta, hogy két férfi egy lóról beszél, amelyik biztosan megnyeri majd a futamot.

Szerencsét akart próbálni, a spórolt pénzét megtette a lóra. Még Bea asszony is elkísérte a versenyre, ahol azonban sajnos elbukták az összeget. Bea szörnyen dühös lett, Győzi pedig lenullázta magát - adta hírül a Napi Ász.

A Gáspár család a közelmúltban ismét visszatért a képernyőre - Korábban több mint egy éve nem kísérhették figyelemmel a nézők a família hétköznapjait, mert Győzőéknek elege lett a felhajtásból.

Nyugodtabb életre vágytak, és egy időben közleményben tudatták, hogy visszavonulnak a médiaszerepléstől is. Később azonban - nagyrészt annak hatására, hogy Győzi betegségével kapcsolatban találgatások kezdődtek - a családfő ismét megszólalt.

A showman azonban feleségével és lányaival ma már valóban visszavonultabban él, Gáspár Bea és Győző is civil szakmát választott. A roma sztár szakított a Romantic együttessel, nem haknizza már körbe az országot. Helyette koporsókereskedelemből él.

Bea asszony kitanulta a sminkes szakmát és ezen a téren igyekszik bizonyítani, Evelin egy kéttannyelvű gimnázium tanulója, és már Virág is az iskolapadot koptatja. Az új reality-komédia új, csillogástól, a celebléttől távoli életükbe enged betekintést.

Győzike háza nem kell senkinek!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.