"Mi olyan jól megélünk ezekből a perekből!"

Ordítva követelte az újságírók távozását Gáspár Győző a tárgyalóteremben

Trágár kifejezések kíséretében követelte a sajtó képviselőinek kizárását a tárgyalóteremből Gáspár Győző, aki egy bulvárlap tavalyelőtti beperelése miatt jelent meg a bíróságon.

2010.04.15 10:30

A Puncs magazinban beszélt 2008-ban a Romantic énekesnőjével, Kunovics Katinka - Gáspár Győzőről és a zenekarról is mesélt. Győzi szerint azonban Katinka olyan dolgokat is állított, melyek nem voltak igazak, ezért beperelte az újságot, amikor az leközölte a cikket í adta hírül a Napi Ász.

Tegnap délelőtt volt a bírósági tárgyalás, megjelent Győző és ügyvédje, valamint a lap képviselője, Szűcs Balázs és jogi képviselője. A roma showman azonban nem akarta, hogy a sajtó is jelen legyen a tárgyaláson.

Még az elején kijelentette, nem szeretné őket kizárni a tárgyalóteremből, hiszen a cikkek, melyek minderről megjelenhetnek, csorbítják a hírnevét a roma közösségben, személyiségi jogait pedig sérthetik - adta hírül a Napi Ász.

A Puncs magazin vezetője, Szűcs Balázs a lapnak elmondta, saját fülével hallotta, hogy Győző "belelovallta magát az ordítozásba". A tárgyalás előtt megmondta, hogy a bírónőtől kérvényezni fogja, menjek ki az újságírók a tárgyalóteremből, ha ez nem történik meg, ő fog kivonulni.

Ügyvédje kérvényezte mindezt a személyiségi jogokra hivatkozva, majd a bírónő öt perc szünetet kért, és felszólította a teremben tartózkodókat a helyiség elhagyására - írta meg a Napi Ász.

Az öt perc alatt, míg a bírónő nem döntött, mindenki a folyosón állt, és hallhatták Gáspár Győző ordítozását, aki magából kikelve azt mondta, eddig sem volt bent tárgyaláson újságíró, miért pont most lenne?

Az újságok már csak arra kíváncsiak, hogyan néz ki meztelenül, vagy hogy mi van a gatyájában - sorolta Győzi, hozzátéve, hogy nem baj, írjanak csak ezekről, majd jól bepereli őket.

Olyan jól megélnek ők a perekből, most nyertek peren kétmillió forintot, és olyan jól elköltötték, hogy jó volt nézni, zárta mondandóját fennhangon Gáspár Győző a bíróságon - írta meg a Napi Ász.

Gáspár Győző a romákhoz szólt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.