Milyen műsorral tér vissza Győzi és Bea?

Gáspár Győző: Akik utálnak, azoknak is jövünk!

Már egy próbafelvételen is túl van - kotyogta ki a Házibuli Attilával zenés tévéműsor felvételén Gáspár Győző. Az egykori showman nem megszokott műsorával, hanem egy vadonatúj produkcióval térne vissza a képernyőre, Beával karöltve.

2010.02.19 12:29

Gáspár Győző a közelmúltban még arról számolt be, hogy nemet mondott egy jól hangzó ajánlatra. Nem szeretne ugyanis ismét a kamerák elé állni, nyugalmat akar, és nem vágyik már arra, hogy bizonyítson - mondta.

Az RTL Klub vezető műsorainak producere, Herman Péter ugyanis nemrég úgy nyilatkozott, Győző egy speciális figura, akire a csatornájuk továbbra is számít. Nem eresztik el, ha nem muszáj.

Az egykori showman azonban úgy érzi, ő és családja nagy árat fizetett, amiért éveken át a nyilvánosság előtt élte életét. Családjával jól megvannak, kimerítő volt számukra az öt év pörgés - most jól alakulnak a dolgaik, szeretik a munkájukat.

Győző szomorkásan hozzátette, örül, hogy a csatorna számít rá és nem lenne sosem hűtlen hozzájuk, de az újbóli szereplési lehetőségből most nem kér.

A Gáspár család pár hónappal ezelőtt egyenesen leszögezte, hogy visszavonul a nyilvánosságtól, sajtóközleményt adott ki. Tette ezt főként több, a famíliát rossz színben feltüntető újságcikk miatt.

Perelni kezdtek, és több hónapon át valóban nem szólaltak meg. Győzi csak azután érezte ennek szükségét, hogy a lapokban megjelent néhány különös hír arról, hogy beteg, és idegosztályon kezelik. Ekkor cáfolta az állapotára vonatkozó találgatásokat.

Majd lassan ismét lehetett hallani a család életéről a sajtóban, akik azonban a korábbihoz képest visszavonultan élnek: Győző koporsó-forgalmazással foglalkozik, Bea pedig sminkesként dolgozik.

Steril lett Győzi a fogyókúra miatt?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.