Daróczi még pár hete azt mondta boldog

Orosz Barbara: Utálom, ami Daróczi Dávid körül folyik!

Daróczi Dávid halála óta folyamatosan hallhatunk találgatásokat, pletykákat a volt kormányszóvivőről. Nemrég az is kiderült, hogy Orosz Barbara, a Cool Tv műsorvezetője nagyon jó kapcsolatot ápolt a fiatal férfival, aki a jelenlegi információk szerint saját kezűleg vetett véget életének.

2010.04.25 14:40tabu.tv

"Utoljára néhány héttel ezelőtt beszéltünk, egy ostoba dolog kapcsán, de egyébként nagyjából tudtunk egymásról!" - meséli a tabutv.hu riporterének Orosz Barbi, akinek akkor Daróczi Dávid még azt mondta: boldog. Persze Barbara sem tudja, hogy mi történt Dáviddal az utolsó telefonbeszélgetés után, azonban arról szívesen mesélt, hogy milyen ember is volt Ő igazán.

A műsorvezető nem ment el barátja temetésére, hiszen nem szereti a ezt a média felhajtást, ami Dávid, és a mögötte hagyott szerettek körül kialakult. "Elveszítünk valakit, és meghal egy ilyen értékes ember, és találgatunk... Utálom azt, ami most jelen pillanatban megy, szerintem nem ezzel kell most foglalkozni! Én is mertem Őt. Nagyon sok időt töltöttünk az életünk egy bizonyos szakaszában együtt, és így fogom Őt megőrizni!" - mondta el a tabutv.hu videójában Orosz Barbara.

"Ő az értékes embereket szerette, akik nagyon őszinték. Én kegyetlenül őszinte voltam vele mindig, és nagyon őszintén szerettem őt. Én soha nem láttam depressziósnak őt, mindig jó volt a hangulat. Borzalmasan hiányzik! Nem tudok róla múlt időben beszélni, és úgy sem, hogy ne mosolyognék, mert Ő egy olyan ember, aki nagyon-nagyon meghatározó volt számomra!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Barbi.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.