Nem mer beszélni a fültanú

Ricsaj és zene - Nem volt egyedül halála estéjén Daróczi Dávid?

Megdöbbentő információ derült ki az öngyilkosság előestéjéről - egy, a volt kormányszóvivővel ugyanazon emeleten élő lakó hölgy állítólag hallotta, hogy Daróczi Dávid lakásából zene és ricsaj szűrődött ki, de beszélni nem mer.

2010.04.20 07:40ma.hu

Daróczi Dávid egykori kormányszóvivő április 2-án hunyt el - az eddigi adatok szerint önkezével vetett véget életének egy Andrássy úti lakásban, melyet barátja, Batiz András adott neki használatra.

Nemrég kezdődött meg a tanúk kihallgatása - úgy tűnik azonban, van valaki, aki fontos információkkal szolgálhatna Daróczi Dávid utolsó óráiról. A házban, ugyanazon az emeleten lakó hölgy állítólag azt mondta a szintén ugyanott élő testvérének: nagypéntek estéjén hallotta, hogy Daróczi bulit tartott a lakásban. Hangos zene és ricsaj volt. Azt korábban is lehetett hallani, hogy bulit szervezett a volt kormányszóvivő, de arról eddig szó sem volt, hogy abban a lakásban is, ahol később öngyilkos lett, előzőleg ilyesmi zajlott volna.

A fültanú nem kívánt nyilatkozni az ügyben, és a Napi Ász tudomása szerint a rendőrségen sem jelentkezett. Ha azonban mindez igaz, kérdés, hová tűnhettek el a buliban résztvevők, nem beszélve arról, hogy ha valaki valóban tartózkodott a lakásban Daróczi halála előtt, fontos információkkal szolgálhat Dávid lelkiállapotáról és magáról a halálesetről - írja a Napi Ász.

A rendőrség a közeljövőben a barátokat követően a családtagokat hallgatja ki, és sorra kerül Daróczi Dávid szerelme, Liptai Claudia is. Különösen, hogy az utóbbi időben felröppentek olyan hírek, miszerint a volt kormányszóvivő és a vöröshajú műsorvezető szakíthattak a tragikus éjszaka előtt.

Korábban is hallani lehetett már erről, de azt követően, hogy a Mokkában Liptai Claudia könnyek között igyekezett beszélni a párja haláláról, miközben gyakran alig jöttek ki szavak a száján, mindenki elhessegette a gondolatot, hogy szó lehetett szakításról.

Ugyanakkor a hírek szerint több tanú is jegyzőkönyvbe mondta a rendőrségen, hogy a kapcsolat nem volt olyan harmonikus, mint amilyennek látszott.

S maga Liptai Claudia is utalt valamire, mintha a szerelmükkel nem minden lett volna rendben, amikor azt mondta a Mokkában Kárász Róbertnek: „Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, nálunk is rengeteg minden történt... Tudom, hogy ő döntött így, de ez a lelkiismeret, a teher, amit érzek... Mázsás kő van rajtam."

Alátámaszthatná mindezt az is, hogy míg azelőtt Daróczi és Liptai az egyik közösségi portálon üzengetett egymásnak szinte naponta, egyszercsak a volt kormányszóvivő törölte Claudiával kapcsolatos bejegyzéseit, majd azt írta: „De már nem. Kijózanodtak."

Tény, hogy nagypénteken - amikor az öngyilkosság történt - Daróczi Dávid Liptai lakása helyett - ahol általában volt -, egy bútorozatlan és dobozokkal teli lakásban töltötte az estét. De vajon tényleg magányosan, ahogy eddig gondoltuk?

Több öngyilkosság is volt Daróczi Dávid családjában

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.