Apja aggódik a tehetséges táncosért

Csikó Szabi fáradtan is gürizne a családjáért!

Édesapja szerint nehéz helyzetben van a Csillag születik fiatal sztárja - Sok felkérése van, és ha tehetné, mindet elvállalná, hogy családját segítse. Ugyanakkor látszik rajta, hogy egyre fárad, és tanulnia is kéne.

2010.03.22 09:30ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Csikó Szabi édesapja nem engedheti meg a fiának, hogy minden fellépést elvállaljon, mert 16 évesen az iskola is nagyon fontos kell hogy legyen számára. A tehetséges kamasz a suliban és a színpadon is maximumot szeretne nyújtani, és családjának is segíteni akar a keresetével.

Édesapja szerint jó lenne, ha egy kicsit csitulna körülötte a felhajtás. Náluk minden forintra szükség van, de nem Szabi feladata azt előteremteni - vélekedik az apa, aki attól tart, fia túl hamar felnőtt, és ha ilyen tempóban hajtja magát, az a tanulás rovására mehet. Ötven-hatvanezer forintokért nem tehetik kockára a jövőjét - mondta el a Napi Ásznak a kiscsillag papája.

Csikó Szabi az édesapjával együtt a közelmúltban költözött fel Budapestre, abban a reményben, hogy végre kicsit rendbejön az életük.

A Csillag születik felfedezettje bekerült a Táncművészeti Főiskola gimnáziumába, a fővárosban folytathatta tanulmányait, és kollégiumban lakott egy ideig.

Családját igencsak megviselte a fiú hirtelen kirepülése - persze tisztában vannak azzal, hogy a fiuk érdekeit szolgálja a dolog, mégis nehezen váltak meg Szabolcstól.

Szabinak is nagyon hiányzott a família, és persze otthon maradt kedvese is. Édesapja azonban nemsokára szintén felköltözött Budapestre.

A tehetség és apja számára Némedi Mari színművésznő ajánlotta fel belvárosi lakását, melyet kezdetben kétkedve fogadott Szabi papája. Nem hitte volna ugyanis, hogy vannak még ilyen önzetlen emberek...

Apa és fia most kettesben él a lakásban, amely nagyon tetszik nekik - mindketten örülnek a helyzetnek, hiszen legalább édesapja Szabi mellett lehet és a fővárosban neki is több munkalehetőség akad.

Csikó Szabi nem szakadhat ezer felé!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.