Pestre költözött, alig látják a kiscsillagot

Csikó Szabi családja teljesen kiborult!

A táncos lábú tehetség élete egyik napról a másikra megváltozott - Csikó Szabolcs felköltözött a fővárosba, felvették a Táncművészeti Főiskola gimnáziumába. Családja nehezen dolgozza fel a történteket.

2010.01.27 09:30ma.hu

Tisztában van vele Csikó Szabi családja, hogy a fiú sikere az érdekeit szolgálja, mégis nehezen viselik, hogy hirtelen úgymond "elvesztették" őt. Szabolcs felvételt nyert a Táncművészeti Főiskola gimnáziumába, felköltözött Budapestre.

A táncos édesapja nem titkolja, fájt nekik a búcsúzás. Szabi pótolhatatlan náluk - minden nap beszélnek telefonon, hétvégente együtt van a család. Anyagilag nem engedhetik meg maguknak, hogy sűrűbben találkozzanak, de az apa szerint - aki nemrég elvesztette állását - legjobb lenne, ha ő is Pesten kapna munkát, úgy gyakrabban láthatná a fiát - adta hírül a Napi Ász.

Csikó Szabi nem nyerte meg a Csillag születik-et, de egyáltalán nem kesereg emiatt - Mint korábban elmondta, valahol tisztában volt azzal, ki lesz a befutó.

Természetesen volt egy kis kellemetlen érzése, amikor az övé helyett Tabáni István nevét mondták ki, de úgy véli, szinte biztos volt az egykori múzeumi teremőr győzelme.

Élményei és a rá váró lehetőségek azonban nagyon feldobják Szabolcsot. A Cool Tv műsorában a közelmúltban arról számolt be Horváth Éva előtt, hogy könnyen beilleszkedett a gimiben új osztályába, és sok barátot szerzett, akik segítenek neki mindenben.

Nem szeretne kitűnni egyébként, és meg is kérte a többieket, ne úgy nézzenek rá, mint a Csillag születik sztárjára, hanem mint egy ismeretlenre.

Szabinak nagy álma vált valóra azzal, hogy végre megkapja a hivatalos képzést is - a kiscsillag ugyanis autodidakta módon tanult táncolni, mielőtt bekerült a tehetségkutatóba. A világhálóról leste el a lépéseket.

Süketre verték a kiscsillagot!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.