"Nem hittem, hogy vannak még önzetlen emberek"

Csikó Szabi és apja Némedi Mari lakásába költözött

Talán végre sínre kerül a Csillag születik felfedezettjének élete - Csikó Szabi a fővárosba költözött, de ott van már vele az édesapja is, akinek Némedi Mari színésznő ajánlotta fel belvárosi lakását.

2010.02.08 13:30ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Budapestre költözött és egy kollégiumban élt az utóbbi időben a tehetséges Csikó Szabi - A fiú egyetlen bánata az volt, hogy családja, szerelme messze lakik tőle. Szombaton azonban megváltozott a helyzet: felköltözött a fővárosba édesapja is.

A fiú és apja számára Némedi Mari színművésznő ajánlotta fel belvárosi lakását - az ötletet Szabi apja kezdetben kétkedve fogadta. Nem hitte, hogy vannak még, akik ilyen önzetlenül nyújtanak segítséget. Már be is költöztek Szabival, nagyon tetszik nekik a lakás, és az apának már csak a munkakeresésre kell koncentrálnia. Örömmel újságolta, hogy vannak is lehetőségei. Csikó Szabi nagyon hálás Marinak, hogy legalább az édesapját maga mellett tudhatja - adta hírül a Napi Ász.

A kis táncos családja nemrég számolt be arról, mennyire megviselte őket a fiú Budapestre költözése - hirtelen repült ki a családi fészekből, életük egyik napról a másikra megváltozott.

Szabit felvették a a Táncművészeti Főiskola gimnáziumába, ezért minél előbb ott kellett folytatnia tanulmányait. Édesanyjáék persze tisztában vannak azzal, hogy a fiuk érdekeit szolgálja a dolog, mégis nehezen váltak meg Szabolcstól.

Fájt nekik a búcsú, a fiú pótolhatatlan volt számukra - minden nap telefonon beszéltek vele, de hétvégente együtt volt a család.

Anyagilag arra nincs lehetőségük, hogy sokkal gyakrabban találkozzanak - mesélte Szabi édesapja korábban, aki ráadásul elveszítette állását. Azt tervezte, hogy Budapesten keres másikat - úgy tűnik, a család élete kezd jól alakulni.

Megvalósult Csikó Szabi álma!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.