Nem volt könnyű eset, de megbánta

Pákó: Ma már nagyon szégyellem...

Mára boldog családapa a nigériai énekes - Fekete Pákó azonban nem tagadja, a múltban nagyon sok hibát követett el. De mára mindent megbánt és a családjának él.

2009.12.07 08:30ma.hu

Korábban sokkal könnyebben ki lehetett hozni a béketűrésből Fekete Pákót, mint manapság - A "didikirály" saját bevallása szerint hirtelen haragú volt, és szinte folyton veszekedett első gyermeke anyjával.

Sokat hibázott, amit ma már nagyon bán, és rá kellett jönnie: a család mindennél fontosabb. Párján, Ágin és a kisfiukon kívül senkije sincs Magyarországon, szülei Afrikában élnek - magyarázta Pákó a Napi Ászban.

A nigériai énekes néhány hónappal ezelőtt vallotta be: bár a korábbi pletykák, miszerint már tizenegy gyermeke van, természetesen nem voltak igazak, de egy fia valóban született korábbi kapcsolatából.

Pákó elárulta, hogy volt már nős, de a kicsi anyjával nem jöttek ki egymással. Miután kimondták a válást, a hölgy - arra hivatkozva, hogy az énekes magával vinné a fiukat Nigériába - egyszerűen eltűnt Pákó életéből a gyermekkel együtt.

A sztár máig nagyon fájlalja, hogy a ma 13 éves Rajmundot még fényképről sem láthatja. Nem tud egykori párja és a gyermekük hollétéről.

Pákó és kedvese, Ágica egyébként hamarosan újra szülők lesznek. November elején jelentették be, hogy márciusban érkezik hozzájuk a második baba.

A "didikirály" mindig nagy családra vágyott, ezért most felhőtlen az öröme. Jelenleg azonban izgatottan készül a kis család kisfiuk, Bence első igazi karácsonyára.

Pákó nemrég elárulta, már megvették a karácsonyfát és az ajándékok többsége is megvan a kis lurkónak.

Ezeket a tőgyeket még Pákó is megfogdosná!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.