Második közös gyermekét várja a sztárpár

Pákó felkötheti a gatyaszárat - jön az újabb baba!

Ismét nagy esemény várható jövő márciusban a didikirály családjában - Fekete Pákó és kedvese, Ágica újra szülők lesznek, kistestvér érkezik a másfél éves Bence mellé.

2009.11.10 09:30ma.hu

Egyre komolyabb feladatai lesznek Pákónak - A nigériai énekes már másodjára lesz apa jelenlegi párja, Ágica mellett. A kistestvér márciusban érkezik, akárcsak korábban a most másfél éves Bence.

Pákó nagy családban nőtt fel, így az ő álma is az, hogy idősebb korára több gyerkőc vegye körül. A büszke papa az előző babavárásnál is ott volt minden vizsgálaton, támogatta a párját, így készül most is, sőt, reméli, ezúttal a szülésnél is benn lehet - mondta a Kiskegyednek az énekes.

Fekete Pákót földöntúli boldogsággal töltötte le tavaly kisfiának érkezése. Korábban rosszízű pletykák keringtek arról, miszerint a sztárnak már számos gyermeke van.

Pákó később tiszta vizet öntött a pohárba, kiderült, hogy több esetben csak zsarolni akarták a felbukkanó hölgyek. Sajnos azonban egy múltbéli fájó esemény végigkíséri majd egész életében.

A nigériai énekes nemrég bevallotta, valóban van egy idősebb gyermeke, aki korábbi házasságából született.

Pákó elárulta, bár eddig nem beszélt róla, valójában volt már nős, és született egy fia is. A dologból azonban csúnya válás lett.

Exfelesége azzal vádolta őt, hogy Nigériába szökne közös gyermekükkel. A bíróság elvette a fiát Pákótól, aki édesanyjával együtt aztán teljesen eltűnt az énekes életéből.

Azóta a didikirály még fotón sem látta a ma 13 esztendős Rajmundot.

Pákót fájón érinti, hogy esélye sincs megismerkedni nagyobbik fiával, hiszen még azt sem tudja, hol él. Azt pedig sejti, hogy volt kedvese ellene hangolta a gyermeküket.

Fekete Pákóval ünnepeltek a hajléktalanok!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.