"A gyerekeimet már kiszolgáltam"

Mi történt? Mary Zsuzsi hamburgert árul a Nyugatinál!

Pályát váltott az énekesnő - Szombaton Mary Zsuzsi áll a budapesti Nyugati téren a hamburgeres pult mögött, és teljesíti a vevők óhaját.

2009.11.20 08:30ma.hu

Maga szolgálja ki a vásárlókat a Nyugati téri hamburgeresnél holnap Mary Zsuzsi - Az énekesnő persze nem hosszú időre marad, hiszen csupán egy jótékonysági esemény kedvéért áll a pult mögé: gyermekeket segítő alapítvány támogat.

Mary Zsuzsi elárulta, számára nem idegen ez a munka, noha gyorsétteremben még nem dolgozott, de többszörös családanyaként kiszolgálta csemetéit.

A gyerekek támogatása elkötelezettség számára. Minden évben igyekszik olyan jótékonysági események mellé állni, amelyek ezt a célt szolgálják. Megtiszteltetés volt számára ez a felkérés is - mondta a Napi Ásznak a sztár.

Az énekesnő jótékonysági eseményen való egész napos részvétele egyébként jelzi, hogy Mary Zsuzsi már sokkal jobban érzi magát.

A közelmúltban ugyanis felröppent a hír, hogy betegeskedik - volt férje, Klapka György arról számolt be, az énekesnő olyan gyenge, hogy a lakásból sem szívesen mozdul ki.

Egykori párja arról beszélt, hogy Mary Zsuzsi két héten át rosszul volt, de nem kért orvosi segítséget, pedig magas láza és hasmenése is volt.

A volt férj arra gyanakodott, hogy Zsuzsi nem új influenzás, valószínűbb, hogy a májával van gond, mert amiatt előfordulhatnak ilyen tünetek.

Klapka György korábban is hangot adott aggodalmának a volt feleségével kapcsolatban. Szívesen vette volna, ha az énekesnő elvonókúrán vesz részt.

Mary Zsuzsi ugyanakkor több alkalommal is tagadta, hogy bármilyen egészségügyi gondja lenne.

Szerinte volt férje túlzásba viszi az aggodalmaskodást, és azért állítja, hogy ő sokat iszik, mert annak idején megharagudott rá egy cikk miatt.

Elmenekül Mary Zsuzsi egykori szerelme?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.