A mentőt sem fogadta el az énekesnő

Klapka: Súlyos beteg Mary Zsuzsi, alig mozdul ki a lakásból

Két hete gyötrődik otthonában az énekesnő, gyakorlatilag már kis sem tud mozdulni a lakásból, de segítséget nem kér - Mary Zsuzsi az exférje szerint magas lázzal és hasmenéssel küzd.

2009.11.16 07:30ma.hu

Súlyos betegen fekszik Mary Zsuzsi egykori párja szerint - Két hete lesz lassan, hogy rosszul van, de nem kér orvosi segítséget, kórházba sem akar menni. Exférje, Klapka György minap elküldte hozzá a nejét, aki beszámolt róla, Zsuzsinak magas láza és hasmenése van. Mentőt akartak hozzá hívni, de visszautasította.

A háziorvos már járt nála az exférj tudomása szerint, de az adott gyógyszerek egyelőre nem segítettek. Volt férje szerint Mary Zsuzsi nem új influenzás, azon már túl lenne; ám ha valakinek a mája mondja fel a szolgálatot, arra nem jó az oltás. Exneje szerinte alig eszik, csontsovány és idegileg lestrapált.

Mary Zsuzsi menedzsmentje szerint a sztár már nem beteg, de nem cáfolták, hogy rosszul volt. Dr. Funk Sándor addiktológus főorvos elárulta, hogy májgyulladás következtében valóban fertőzést kaphat a beteg, a legyengült immunrendszer miatt. Tüdőgyulladás és hólyaghurut sem zárható ki ilyenkor - adta hírül a Napi Ász.

Egykori párja, Klapka György régóta aggódik Mary Zsuzsi egészségéért, és nem egyszer számolt be arról, hogy szerinte az énekesnő most is rendszeresen alkoholt fogyaszt.

Hónapokkal ezelőtt arról mesélt, hogy mivel továbbra is egy telken laknak egykori feleségével, nap mint nap látta, hány üveg ital sorakozik a szemeteskukában.

El akarta küldeni volt nejét elvonókúrára, nagyon szerette volna, ha kihúzzák a gödörből Mary Zsuzsit. Állítása szerint az énekesnő minden reggel egy üveg sört megiszik, és nemrég a Reggeli című műsorba is ilyen állapotban ment nyilatkozni.

A műkereskedő azt is sérelmezte, hogy közös fiukat, Dennis-t véleménye szerint Mary Zsuzsi rászoktatta az italra.

Az énekesnő ugyanakkor több alkalommal nyilatkozott mostanában, s mindannyiszor tagadta, hogy bármilyen egészségügyi gondja lenne.

Elmondta, volt férje azért állítja, hogy ő sokat iszik, mert annak idején dühös lett rá egy cikk miatt. Ebben az állt, hogy Zsuzsi Klapka György garázsában lakik.

Ez nem igaz, de mivel a sztár nem mondott rá semmit, Klapka ezt zokon vette. Zsuzsi szerint azóta is emiatt áll a bál.

Másrészt pedig exférje egyetlen párjával sem volt megelégedve, s hiába fontosak egymásnak - hiszen négy közös gyermekük van -, az énekesnő leszögezte, nem enged neki beleszólást abba, kivel jár, kivel él...

Mary Zsuzsi nem akarja kihúzni a gyufát!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.