Munkát sem képes vállalni az énekesnő exe

Mary Zsuzsi volt lovagja itta meg a levét a médiabotránynak?

Németországba készül a hírek szerint az énekesnő korábbi, huszonéves barátja - Tamás édesanyja a Mary Zsuzsi-féle kapcsolat miatti botrányt okolja, amiért a fia itthon még munkát sem képes vállalni...

2009.11.02 09:20ma.hu

Egyes lapértesülések szerint Németországban szeretne új életet kezdeni Tamás, Mary Zsuzsi ex-lovagja. A fiú édesanyja az egyik hetilapban kifejtette, hogy fia az itthon kialakult médiabotrány miatt még munkát sem képes vállalni. Fia itta meg a levét az egésznek - állítja az anya.

Minderre Mary Zsuzsi nem szeretett volna reagálni, de annyit elmondott: szerinte Tamás helytáll majd az új környezetben. Mindketten nehéz időszakon mentek keresztül, ő például 15 kilót fogyott. Ha azonban neki sikerült új életet kezdenie, a fiúnak is menni fog. A mai napig is beszélőviszonyban vannak - tette hozzá az énekesnő a Napi Ászban.

Hatalmas port kavart az év elején, hogy a hatvankét éves Mary Zsuzsi nem titkolta tovább: összejött egy nála negyven évvel ifjabb férfival. Tamással egy koncertje után találkozott, így indult az ismeretség.

Több hónapon át tartott a kapcsolat, melynek szinte minden részletét megírták a lapok. A huszonegy éves fiú ismert arc lett, ez azonban nem feltétlenül jött neki jól.

Beköltözött Zsuzsi otthonába, ám amikor néhány hónap múlva kénytelen volt távozni, többféle negatív hír is napvilágot látott róla. Az énekesnő két, homoszexuális barátja például a nyilvánosság előtt beszélt arról, hogy szerintük Tamás meleg.

Mary Zsuzsi a kapcsolatát illetően később elmondta: vállalja, hogy furcsán néznek rá az emberek, amiért egy fiatalabb férfi előbb tűzbe hozza, mint a korabeliek.

Az énekesnő jelenleg a fiával él egy fedél alatt - elmondta, sikerült felállnia, kimásznia a gödörből. Nem titkolta, hogy megviselték az elmúlt hónapok. Most azonban új tervei vannak.

Saját lakáson is gondolkodik, de egyelőre nem engedheti meg magának. Arról is beszélt a közelmúltban, hogy ha már nem kell, mint énekesnő, negyedéveket külföldön élő gyermekeinél tölt majd el.

Limuzin, csillogás és ínyencségek: 62 éves lett Mary Zsuzsi!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.