Élő adásban lejáratta magát az ítész

Fáynak tetszett volna, ha Stohlt elejtik!

Csak a Csillag születik szombati adásáig sikerült elkerülnie a nyílt összetűzést egymással Fáy Miklósnak és Stohl Andrásnak - A zsűritag és a műsorvezető kapcsolata nem éppen felhőtlen.

2009.11.09 12:30Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Egy korábbi, kritikus hangvételű írása miatt nem a legjobb Fáy Miklós és Stohl András kapcsolata - A Csillag születik című tehetségkutató szombati adásában azonban nyílt összetűzésre került sor köztük.

Buci segédkezett Hrisafis Gábor produkciójában, a nyakába ült, miközben ő bemutatott egy egyensúly-gyakorlatot. A mutatvány baleset nélkül sikerült - adta hírül a Napi Ász. Fáy ennek ellenére alaposan lepontozta a produkciót, sőt, megjegyezte, hogy ő többre értékelte volna, ha az akrobata leejti a műsorvezetőt - írja a Napi Ász.

Humorosnak szánt megjegyzése nem aratott zajos sikert, ő azonban mosolyogva nyugtázta, amit mondott. Stohl András ennek hallatán szolidan figyelmeztette Fáyt, hogy a mikrofon nála van, okozhat kellemetlen perceket neki, ha akar. Ám ilyesmi nem fordult meg a fejében, amellyel erkölcsi győzelmet aratott a zsűritag felett - adta hírül a Napi Ász.

Stohl András és Ördög Nóra egymásnak esett!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.