Titokban rögzítették a verekedést

"Nem szabad megijedni" - Stohl elmondja az igazat a kocsmai bunyóról!

Tegnap bejárta a sajtót a hír, miszerint egy falusi kocsmában verekedett Stohl András - A színész-műsorvezetőről felvétel is készült. Most ő maga mondja el, mi az igazság.

2009.08.14 06:45ma.hu

Stohl András nem ijed meg a saját árnyékától.

Színész-műsorvezetőnk nem csak a vásznon játszik rosszfiút, hanem néha szabadidejében is történnek meglepő dolgok vele. Egy somogyi kocsmában mobiltelefonnal felvettek egy jelenetet.

Az inkei kocsma vendégeinek még a sör is megállt a kezében, mikor azt látták, hogy Buci előbb ütésre emeli a kezét, majd birkózni kezd barátjával.... Az első megdöbbenés után egyik vendég mobillal rögzítette a jelenetet.

A képek titokban készültek, Stohl András nem vette észre, hogy megörökítették.

A felvétel az egyik napilap szerkesztőségében kötött ki és a netre is felkerült. Az újság szerint a vendégek közül többen megrémültek, azt gondolva, valós konfliktusba kerültek.

Stohl András most is Pécsett dolgozik, filmet forgat. Azt mondja: a látottakon nem szabad megijedni, mindez baráti bolondozás olt.

- Ilyen nem először történik, általában így szoktunk szórakozni. Elkezdjük húzni a másikat, először csak csipkedés van, aztén egyre jobban játszunk.

Stohl nem azért mérges, mert valaki felvételt készített, hanem, mert ez utána téves infókkal a nyilvánosság elé került.

András jelenleg egyszerre forgat, színházban játszik és műsort vezet.

Reméli, ettől kezdve is tud majd úgy beszélgetni és lazítani a barátaival, hogy másnap ne mint részeg rendbontót lássa magát viszont a lapokban...

Tudja meg a részleteket a kocsmai verekedés híréről!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.