Perelne a gyalázkodó videók miatt

Stohl besokallt: napok óta csúnyán alázzák!

Betelt a pohár Stohl Andrásnál az elmúlt napok újság-címlapjai után - Tulajdonképpen a barátaival való hülyéskedésből sikerült az egyik bulvárlapnak botrányokat kreálni és megalázni őt...

2009.08.19 07:15ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Nevetnének egy verekedés résztvevői? - Ha valódi lenne a helyzet, aligha. Márpedig a legutóbb éppen egy ilyen felvétel miatt robbant a bomba Stohl Andrással kapcsolatban.

A színész inkei vadásztúrája után került elő a videófelvétel, melyen a Buci és barátai ugratják egymást emelkedett hangulatban. Csakhogy közben nevetnek.

Mindez alátámasztja Stohl állítását, miszerint az egész jelenetet csak szimulálták maguk és környezetük szórakoztatására. A sztárról azóta egy állítólagos szemtanú azt is előadta, hogy egy inkei ház kocsibejárójánál könnyített magán ittasan.

Stohl Andrásnál ekkor telt be a pohár. Nemcsak nem okozott ittasan botrányt Inkén, de életében nem végezte el a kisdolgát mások portája előtt. Peren gondolkodik a valótlanságokat állító lap ellen.

A kocsmai jelenet egyik szemtanúja elmondta: valóban nem volt szó verekedésről, csak játékos évődés volt, amin az ivóban jelenlevők is jól szórakoztak. Büszkék rá, hogy a művész náluk, Inkén töltötte szabadságát - írja a Napi Ász.

A hír, miszerint Stohl András falusi kocsmában verekedett, pár nappal ezelőtt jelent meg először az egyik bulvárlapban.

Felvétel készült a jelenetről, az egyik vendég az ivóban mobiltelefonnal rögzítette azt. Erről azonban a színész nem tudott, a felvétel titokban készült.

Nem sokkal később az egyik bulvárlap szerkesztőségében landolt a videó, és a világhálóra is felkerült.

A lap állítása szerint a sör is megállt a vendégek kezében, amikor azt látták, hogy Stohl András ütésre emeli a kezét, majd birkózni kezd egyik barátjával. Az újság szerint többen megrémültek, valós konfliktusra gondoltak.

A történtek után a Pécsett forgató színművész rögtön elmagyarázta a Fókusz című műsorban, miről is volt szó: elmondta, hogy nem először zajlott le ilyen jelenet, ők ugyanis a barátaival így szoktak szórakozni.

Először csak húzzák a másikat, csipkelődnek, majd egyre jobban belemelegednek a dologba.

Nem amiatt volt mérges, hogy valaki rögzítette a mű-balhét, hanem azért, mert az azt követően téves információkkal került nyilvánosságra.

Stohl András reményét fejezte ki, hogy ezentúl is beszélgethet és lazíthat majd a haverokkal anélkül, hogy ne ittas rendbontóként írjanak róla.

Ám úgy tűnik, a történetnek korántsincs vége...

Olvassa el a Stohl Andrásról megjelent történeteket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.