Négy Aerosmith-koncert is hátra van

Szólózik az Aerosmith gitárosa

A gitáros szeretne egy rövid turnét, de még hátravan négy Aerosmith-koncert is.

2009.10.11 16:45rtlbulvar.hu

Joe Perrynek, a legendás Aerosmith gitárosának ez már az ötödik kísérlete arra, hogy szólólemezt adjon ki, most végre sikerült. Az új album címe „Have Guitar, Will Travel”. Joe mindenkit megnyugtatott, hogy szárnypróbálgatása nem jelenti az Aerosmith halálát. Olyannyira nem, hogy Perry lemezfelvételeit is inkább megsürgette, hogy mindent be tudjon fejezni a banda turnéjának kezdetéig.

Amíg az Aerosmith háza táján nagy volt a csend, addig a gitáros energiáit ebbe a szóló kísérletbe fektette. Énekest egészen különös módon talált, a felesége fedezte fel számára Hagent a legnagyobb internetes videóportálon. A férfi egy németországi kisvárosból származik. Perry tervez egy rövid turnét még ebben az évben, 2010-ben pedig további koncerteket szeretne adni, ahol Aerosmith-dalok is felcsendülhetnek, többek között a Walk This Way is.

Előbb azonban még négy fellépést kell teljesítenie a régi csapatnak Steven Tylerrel, aki augusztus 5-én leesett a színpadról egy koncert közben, Dél-Dakotában. Tyler eltörte a bal vállát, a fejét pedig 20 öltéssel varrták össze. A 61 éves rockernek akkor szigorú pihenést írtak elő az orvosok, hogy felépüljön sérüléseiből. A bandának október végéig kell megtartania a hátralévő koncerteket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.