A modell melleit bámulták az Aerosmith tagjai!

Erotikus képek! Bar Rafaeli bugyiban táncolt a banda előtt!

Az Aerosmith énekese egy fotózáson vett részt Bar Rafaelivel és finoman szólva sem hagyta hidegen a fizikai közelség. A képek a Victoria's Secret egyik promóciójához készültek, és vérforralóan dögösek lettek úgy tűnik a szupermodell is élvezte a sok pasi közelségét.

Bar Rafaeli beleélte magát a szexis szerepbe! képgaléria

2009.07.06 14:30ma.hu

Érdekes jeleneteknek lehettek szemtanúi azok, akik ott voltak a Sports Illustrated fotózásán, melyen mások mellett az Aerosmith és Bar Rafaeli is szerepet vállalt.

Leonardo DiCaprio egykori barátnőjét a világ harmadik legtüzesebb modelljeként tartják számon, aki a többi Victoria angyalkához hasonlóan legtöbbször csak magazinokban és divatbemutatókon látható.

A szupermodell most igencsak felcsigázta Steven Tyler énekes fantáziáját, aki egy pillanatra sem adta fel a fizikai közeledés lehetőségét.

A hírek szerint Bar Rafaelit sem zavarta különösebben a lehetőség...

Élvezte a pasik közelségét!

A Sport Illustrated közreműködésével ezeket az alulöltözött lányokat hamarosan a televíziók képernyőjén is láthatjuk egy műsor keretében, amihez nem régiben el is készült egy "reklámfilm".

A videó első szereplője nem más, mint Bar Rafaeli aki az Aerosmith öregjeivel kicsit bevállalósan pózolgat, miközben az énekes Steven Tyler teljesen beleélte magát a feladatba, ott nem markolászta a topmodellt ahol éppen nem szerette volna.

– „ Bar fantasztikusan szép nő!” – mondta az énekes egy amerikai magazinnak.

Rafaeli egyébként a világ legszexibb női között van és nemrégiben ismét szingli lett, miután kidobta filmsztár kedvesét.

Bar állítólag nem bírta elviselni DiCaprio folytonos bulizását, és azt, hogy a színész nem akart elköteleződni mellette.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.