Az énekesnő jeleket küld a pasiknak!

Széles Iza: Nem mondom, hogy húzz innen!

Széles Izabella, a Megasztár harmadik szériájának versenyzője a Tabu Tv riporterének mesélt pikáns pasizási szokásairól. Iza elárulta: sohasem kezdeményezne egy pasinál, esetleg jeleket hajlandó küldeni, hogy odalépjen hozzá a kiszemeltje.

2009.08.26 17:50ma.hu

- „Most vannak a legjobb bulik, ilyenkor nem lehet itt hagyni Pestet!”- vallja Széles Iza, aki ezek szerint már jócskán belevetette magát a fővárosi éjszakába.

A gyönyörű énekesnőről még az is kiderült, hogy szingli, és ha ezt a pasik is megtudják, akkor biztosan egy nagyobb udvarlási rohamra számíthat.

- „Amikor épp nincs párom, akkor barátnőkkel és barátokkal megyünk bulizgatni, elsősorban nem pasizás céljából, de ha ott lesz egy jó pasi, akkor nem mondom azt, hogy húzz innen! Azért nem lépnék oda egy pasihoz sem, de ha úgy látom, hogy észrevettük mind a ketten kölcsönösen egymást, akkor lehet, hogy olyan jeleket küldök neki, hogy jöjjön ide.” - meséli a Tabu Tv riporterének Széles Izabella, aki az első estén kizárólag randizni hajlandó még a leghelyesebb pasikkal is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.