Csak lejáratni akarják őket?

Forró csókot váltott Széles Iza és Rúzsa Magdi? Mi az igazság?

Széles Izát rendkívül kellemetlen helyzetbe hozták a minap, hiszen egy hazai napilap címlapon közölt róla és Rúzsa Magdiról egy fényképet, ahol a két énekesnő úgy van beállítva, mint akik éppen csókot váltani készülnek egymással.

2009.04.27 07:18rtlbulvar.hu

Iza a Cool Live-ban elmondta, egyáltalán nem fűzik gyengéd szálak kolléganőjéhez, a fénykép eredetiségét pedig kétségbe vonja. Szomorúnak tartja, hogy ehhez hasonló cikkeket jelentetnek meg róla és mélységesen felháborítja, hogy ilyen kellemetlen helyzetbe hozták őket. - Soha nem csinálok olyat, ami miatt akár csak egy pillanatig is szégyenkeznem vagy magyarázkodnom kellene.

Az állításoknak nincs valóságalapjuk. Az énekesnő elárulta, az érintett médium még meg is kereste, de a kérdések egyáltalán nem a megjelent képre irányultak, bár utólag érti, miért érdeklődtek tőle a másságról. Iza egyébként beismerte, egyetlen egy alkalommal adott szájra puszit egy kedves barátnőjének, de kizárólag egy buta fogadás miatt, az esetet pedig hamar megbánta, hiszen akkori párja nagyon mérges volt rá tettéért.

Ami pedig a botrányt illeti, hamarosan megteszi a szükséges intézkedéséket, hogy tisztázza magát és Magdit a valótlan állítások alól.

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.