Szappanopera-mániás a megasztár...

Széles Iza vállalja a függőségét!

Széles Iza mindig is imádta a szappanoperákat - A Cool műsorában az egykori megasztáros énekesnő ezért testhezálló feladatot kapott.

2009.08.18 06:45rtlbulvar.hu

A Cool tv délutáni műsorában Széles Iza is a műsorvezetők segítségére volt.  A csatorna nemrég véget ért szupersorozatát a "Csajok, szilikon, ez lesz a Paradicsom" eseményeit és végkifejletét elemezték ki.

Iza elmondta, mindig is szerette a dél-amerikai teleregényeket, a szóban forgó alkotás pedig a legkülönlegesebb volt mind közül, amit eddig látott.

- Már az első résznél kiderült, hogy nem egy szokványos, romantikus történetről van szó. Egyedülálló a maga nemében, mivel olyan témákat taglal, amelyek sok esetben tabunak számítanak.

A történet ugyanis fiatal lányokról, a prostitúcióról, az alvilágról, valamint olyan megpróbáltatásokról szól, amelyek ugyanúgy a hétköznapi élet részei lehetnek, mint a szerelem és a romantika.

A befejezés sem a megszokott, a történet happy end helyett ugyanis a főszereplő, Catalina – aki egyébként Iza kedvenc karaktere – halálával végződik.

- Nagyon meglepett a vége, és sajnálom is, hogy befejeződött!

Sorozat nélkül azonban sem Iza, sem a többi hazai szappanopera-őrült nem marad, hiszen izgalmas és fiatalos témákkal jelentkezik minden nap a Sonadoras - szerelmes álmodozók, valamint a Lalola sőt, augusztus 20-tól egy vadiúj történet is kezdetét veszi, A bosszú álarca címmel.

Hogyan ünnepel Széles Iza? 23 éves lett az énekesnő!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.