Még a magánéletéről is mesélt!

Erdei Zsolt fiát a box helyett a labda izgatja!

A WBO félnehézsúlyú világbajnoka amikor itthon jár, akkor rendszeresen az Edőcs István Ökölvívó Egyesületnél gyakorol. A Tabu Tv riportere is egy ilyen edzésre kísérte el Erdeit, aki szívesen mesélt az edzésekről, és ezúttal még a magánéletéről is.

2009.08.05 16:20ma.hu

- „A kisfiam még nem töltötte be a három évet, de egyszer-kétszer már volt bokszteremben. Sajnos ilyen alkalmakkor is többnyire a medicinlabdák érdekelték, de a zsákot is elkezdte már püfölni, persze nem olyan hatékonysággal, mint az apja.” - meséli a Tabu Tv riporterének Erdei Zsolt, aki hozzáteszi: fiában ennek ellenére látja a törekvést, és hogy benne is az Ő vére csörgedezik.

Az Edőcsben zajlott edzésen Madár riporterünkkel is vívott egy kisebb bokszpárbajt, persze reméli, hogy nem csak vele lesz lehetősége megmérkőzni a jövőben.

- „Remélem, hogy az Universum hamarosan előrukkol egy időponttal és egy ellenféllel, hogy megint a szorítóba léphessek. Most már harmincöt éves vagyok, és a pályafutásom csúcsán érzem magam, most kellene az időt kihasználni és mérkőzéseket szervezni, hogy minél többet ki tudjak hozni magamból.” - mondta el a Tabu Tv-nek adott interjújában Erdei Zsolt, aki úgy véli, hogy a címét lassan most már tényleg meg kellene védenie, nehogy teljesen kijöjjön a formából.

Erdei Zsolt nemrég feltárta a múltat!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.