Az olcsóbb mehet, a drágább marad!

Erdei Zsoltnak nem elég a felajánlott gázsi!

Úgy tűnik a bokszvilágot is utolérte a világválság. Nem hivatalos információk alapján Erdei Zsolt valószínűleg nem lép ringbe az augusztus 22-re tervezett budapesti bokszgálán. A német adó nem magyar bokszolót akar sztárolni, német győzelmet akarnak látni.

2009.05.13 17:40ma.hu

Erdei Zsolt nem verekedhet a budapesti bokszgálán. Kiütötte őt egy német televízió, amely szerint kettőnél több magyar bokszoló már nem hozna túl magas nézettséget. 

A bokszoló a Tabu Tv-nek megerősítette a hírt, amely szerint az idén nyárra tervezett bokszgálán már nem vesz részt. 

Nem hibáztatott senkit, ez saját döntés volt. Az Universum már nem tudja megvédeni az ökölvívóit, s a nézettségi mutatók érdekében kénytelen nehéz ellenfeleket hozni, ugyanis a német televíziós partner kijelentette kerek perec, hogy nem kellenek az egy menetes KO-k. 

Nekik 12 menetes vérrel és szenvedéssel teli csaták kellenek. A németek nem magyar bokszolót szeretnének látni a televízióban. Madár szerint két főmérkőzést nem tud már finanszírozni az Univerzum, így Madár nem vállalta. 

A pénz, melyet Erdei Zsoltnak ajánlottak, már kevés volt bokszolónk számára, így helyette Balzsay Károly mehet a ringbe augusztus 22-én.
 
- „ Két főmérkőzést az Universum nem tud finanszírozni, ezért nem jöhet létre ez a mérkőzés számomra. Ennek ellenére még semmi sem biztos, hiszen hivatalos információval még nem rendelkezem. Megkerestek, csak túl kevés pénzt ajánlottak, így ha Magyarországon nem bokszolok, az csak miattam van.” -mondta el a Tabu Tv riporterének Erdei Zsolt.

A tervek szerint a jövőben két meccset adna le a német televízió, a ZDF és az egyiken mindig német bunyós lenne a főszereplő. 

Balzsay Károly mellett a női világbajnok Ina Menzer neve is szóba került, ugyanis neki szánják a másik televíziós mérkőzést aznap este, mert ez sokkal gazdaságosabb megoldás lenne, mintha a két magyar világbajnok bokszolná végig a két utolsó meccset a rendezvényen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.