Állatok helyett celebeket vizslatott a szóvivő

Hanga Zoltán: Minden reggel a születés fájdalmával ébredek

Talán egyetlen újságíró sem gondolná, hogy egy zenei díjátadón a Fővárosi Állatkert szóvivőjével fog találkozni, és ráadásul italozás közben csap le rá.

2009.07.14 17:00Tabu tv

Hanga Zoltán a Viva Cometen vizslatta a művészeket, amikor épp rárepült a Tabu Tv riportere.

"Szerintem teljesen helyénvaló, hogy itt vagyunk a párommal. Szeretjük a zenét, és az ember próbálja nyomon követni, hogy mi a helyzet a zenei életben, így természetesen a vigyázó szemünket erre a dologra is rávetjük" - mesélte a Tabu Tv-nek Hanga Zoltán, aki hozzáteszi: az állatvilág és a zene egyáltalán nem idegenek egymástól.

A szóvivő egyébként szinte egy örökkévalóságot tölt a Fővárosi Állat- és Növénykertben nap mint nap, így neki is fontos a kikapcsolódás.

"Már kora reggel az ember megérkezik a munkahelyére, ami persze nálam sem mindig sikerül, hiszen nem vagyok egy korán kelő típus, és minden reggel a születés fájdalmával ébredek, aztán pedig késő estig húzom az igát" - mondta el a Tabu Tv riporterének Hanga Zoltán.

Olvasson többet Hanga Zoltánról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.