Nem lett öngyilkos, mert megígérte!

Karda Bea csak egy évet adott magának!

Nem lett öngyilkos, mert édesapja a halálos ágyán azt mondta, nem szabad feladni. Karda Bea elégedett az életével, de nem boldog. Vajon miért van egyedül egy népszerű énekesnő, aki szerető családban nőtt fel, gyermeke született és a férfiak is körülrajongták?

2009.06.30 12:40rtlbulvar.hu

- „ A gyermekkorom csodálatos volt, mindenkinek ilyet kívánok! A szüleim nagyszerű emberek voltak, akiktől feltétlen szeretet kaptam és tisztességben, becsületben neveltek fel.” – nyilatkozta Karda Bea az RTL Bulvárnak. 

– „ Mindig ők voltak a támaszaim a nehéz időszakokban, és amikor elveszítettem őket, odalett a gyermeki énem is. Tudom, hogy ilyen feltétlen szeretet már soha nem kapok senkitől. Sajnos túlságosan jó szüleim voltak, akik nem tudhatták, hogy milyen lesz ez a világ, mire én felnövök. Most már egyedül kell megbirkóznom a problémáimmal. Sokat gondolkodtam rajta, hogy nekem miért nem adatik meg egy szerető társ. Aztán rájöttem, talán azért kapok egy ideje rengeteg bánatot, hogy erősödjek, mert a gyermekkori szeretet miatt talán „elkényelmesedtem” volna, főleg, ha van mellettem egy erős férfi. Így azonban már nem érdemlem meg a boldogságot és mindenért egyedül kell megvívnom.” Bea keserű szavainak oka van. Azt mondja, a férfiakban szinte kivétel nélkül csalódott, lánya pedig meglehetősen öntörvényű, az énekesnő legnagyobb fájdalma, hogy nem tudta biztosítani azt a családi hátteret Nikinek, amelyet anno ő maga kapott. - A legnagyobbat a volt férjemben csalódtam. Udvarolt nekem, levett a lábamról, olyannyira, hogy úgy éreztem, soha nem akarok tőle elszakadni. Bár kiderült, hogy nem kellene megbíznom benne, mégis hozzámentem, gyermeket akartam tőle. Aztán a kislányom megszületésével együtt eljött a magányos együttélés korszaka is. Soha nem láttam a férjem, nagyon nehéz időszak volt, a szüleim segítségével tudtam végigcsinálni. És minden olyan pillanatban, amikor támaszra volt szükségem, csak ők álltak mellettem, illetve az unokanővérem, akire a mai napig bármikor számíthatok. Már berendezkedtem az egyedüllétre, de ha elém toppanna valaki, aki megdobogtatja a szívem, akkor nem futnék el előle."

Amikor Karda Bea szülei meghaltak, az énekesnő teljesen összeomlott, életében másodszor.

- " Először a válásom után kerültem a padlóra, hiszen hatalmasat csalódtam. De akkor édesapámék még mellettem voltak. Amikor őket is elveszítettem, azt mondtam, köszönöm szépen, nekem nincs mit keresnem ezen a világon. Nincsenek szüleim, a lányom nem kér ebből az életből, amelyet mi élünk, inkább külföldön próbál boldogulni. Akkor öt barátnőmnek megírtam sms-ben, hogy nincs értelme itt maradnom, mindenki remekül meglesz nélkülem.

Egy évet adtam magamnak, hogy rendbe tegyem az életem. Azért nem lettem öngyilkos, mert apukám még a halálos ágyán is azt mondta nekem, hogy soha nem szabad feladni! Mostanra rendbejöttem, de nem vagyok maradéktalanul boldog."

Olvassa el mit csinál a lóspermával Karda Bea!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.