Az énekesnő pinty-ürüléktől lett sima

"Vállaltam" - Karda Bea haza is vitt a lóspermából

Aligha mondanák meg Karda Beáról, hogy ősszel 59 éves lesz - A csinos szőke énekesnő azonban tesz is bőven azért, hogy külseje fiatalos maradjon. A meghökkentő módszerektől sem riad vissza...

Csábos szoknya és dögös funky Karda Bea vacsoráján! képgaléria

2009.06.16 08:45ma.hu - Fotó: kardabea.extra.hu

Kizárólag a természetes dolgokban hisz Karda Bea - sosem feküdne plasztikai sebész kése alá. Mint mondja, vállalja a ráncait, és műtét nélkül is foglalkoztatják. Véleménye szerint sok híresség fölöslegesen gyötri magát operációkkal. A közönség nem a ráncokat fogja a fellépésen számolni!

Azért meg is tesz mindent, hogy ne látszódjon rajta a kor - véli Karda Bea, aki már meghökkentő módszereket is kipróbált.

Vállalkozott arra, hogy a haját lóspermával kenjék be, az arcát pedig pintyürülékkel fiatalították - Nem érzett kellemetlen szagot. Tanítványai pedig megjegyezték, hogy milyen sima lett az arca - mindkettő csodaszer, véli Karda Bea, aki haza is vitt belőlük - mesélte a Kiskegyednek a sztár.

Karda Bea ma már sokkal jobb kedélyű is, mint korábban - Az énekesnőnek volt egy igen rossz időszaka, amikor depresszióba esett, és sehogyan sem sikerült kiláballnia belőle...

Magánya zavarta leginkább. Karda Bea két évvel ezelőtt elvesztette szüleit.

Amikor a szentestét előszöt töltötte nélkülük, borzalmas állapotba került. Lánya kiköltözött Ázsiába, így nagyon egyedül érezte magát.

Tavaly júniusban arról vallott, hogy önkezével akart véget vetni az életének. Nem látta értelmét, hogy reggelente felkeljen és csak a megnyugvást kereste.

Egy alkalommal összegyűjtött ötven darab tablettát, és be akarta venni - de végül nem merte...

Szerencsére barátai mellette álltak, így lassan összeszedte magát. A sajtóban is őszintén beszélt fájdalmáról.

Karda Bea azóta több népszerű tévéműsorban is felbukkant, a Hal a tortánban is szívesen főzött, mulatott együtt a társaival.

S bár nem tartja magát nagy konyhatündérnek, kedvet kapott a főzőcskézéshez a közös vacsorák után.

Ajaj - Lendületbe jött Karda Bea!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.