Több mint testőr - a modellt a párja védi!

Dundika férje: Szerencsére, még sosem kellett ütnöm

Lehetőségei szerint mindig nejével tart a fellépésekre Dundika párja, Laci - A fiú lép közbe, ha valaki túlzásba vinné a rajongást. Laci a békés megoldások híve, de szükség esetén az öklét is elővenné.

Vadító képekben a dögös Dundika! képgaléria

2009.06.17 07:40ma.hu - Fotó: dundika.hu

Laci örül annak, hogy ütnie még sosem kellett - ha szükség lenne rá, persze mindenképp megvédené a feleségét. Dundika párja szinte valamennyi fellépésre elkíséri őt.

Tudja, hogy háta mögött valószínűleg kibeszélhetik ismerősei, amiért egy olyan lánnyal élhet együtt, mint Hajni. De nem mondják a szemébe.

Laci szerint egyébként Dundika nem tudna már újat mutatni a vetkőzéssel, szinte minden fontosabb újságban megcsodálhatták. Mostanában nem valószínű, hogy felkérik őket fotózásra. Ám ha mégis, állnak elébe, igaz, most főleg Dundika énekesi karrierjére koncentrálnak - adta hírül a Napi Ász.

Dundikának és kedvesének jelenleg leghőbb vágya egy kisbaba.

A páros jó ideje ismeri már egymást, de csak tavaly januárban kötötték össze életüket hivatalosan. Az esküvőt a festői szépségű Mauritius-on tartották, a tengerparton.

Sosem tagadták, hogy fiatalon szeretnének szülők lenni - már úgy érzik, hiányzik egy gyermek a boldogságukhoz.

Környezetükben sok a csemete, barátaik többsége már babázik, és a szüleik is örömmel várják az unokát.

Dundika és Laci most mindent bevet, hogy mielőbb érkezzen a baba - igaz, eddig még nem jelenthették be a nagy hírt.

A csinos playmate négy hónapja próbál teherbe esni, ezért mostanában egyre nyugtalanabb. Mindketten jártak már párjával orvosnál, rendben találtak náluk mindent.

Azzal vigasztalják őket, hogy van, akinek egy év után sikerül teherbe esnie. Dundika igyekszik nem stresszelni a dolgon.

Mint ahogyan mondja, korábban jobban el volt keseredve, mostanában próbál nem idegeskedni ezen.

Addig is, míg nem jön a saját baba, gyakorol a keresztfián. Testvérének ugyanis már van gyermeke.

Dundika szerencsére nem feszül rá!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.