Sehogyan sem érkezik a baba...

Izgató képek - Nem válnak be a szexpózok Dundikának?

Négy hónapja semmi - Egyre jobban elszomorodik a csinos playmate, de igyekszik nem stresszelni a dolgon. Dundika és párja nagyon várják már, hogy kimondhassák: babát várnak.

Izzasztó képekben a dögös Dundika! képgaléria

2009.06.10 08:30ma.hu

Hiába próbálkoznak, nem érkezik az utód - Négy hónapja várja Dundika és kedvese, Laci, hogy végre gyermekáldás elé nézhessen.

Mindent megtesznek ennek érdekében, de egyelőre úgy tűnik, a baba várat magára. Még az elején jártak orvosnál, és mindkettőjüknél rendben találtak mindent.

Vigasztalták őket, hogy van, akinek egy év után sikerül. Dundika igyekszik pozitív maradni és nem "rástresszelni" a dologra, az elején el volt keseredve, de mostanában nyugodtabb. jelenleg a keresztfián "gyakorol", sokat vigyáz rá - adta hírül a Napi Ász.

Dundika és férje sosem titkolta, hogy mielőbb szeretnének szülők lenni - Hosszú évek óta egy párt alkotnak, noha esküvőjüket csak tavaly tartották meg, Mauritius-on.

Nemcsak a szőke playmate szeretné már, hogy babát ringathassanak, Dundika családja is türelmetlenül várja a kisunokát, de a sztár és párja a környezetében is egyre több kisgyermeket lát.

Barátaik babáznak, s ők is most látták elérkezettnek az időt arra, hogy jöjjön a trónörökös. Úgy érezték, már hiányzik a boldogságukhoz egy utód.

A mielőbbi gyermekáldás érdekében minden trükköt bevetett a dögös playmate és kedvese.

A páros nem változtatott a szexpózokon, de nagyik által tanácsolt párnán alvást és gyertyaállás-trükköt is kipróbálják - nyilatkozta pár hónapja Dundika.

Azt is leszögezte, hogy hajlandó tanga helyett rendes bugyit viselni, semmilyen módon nem szeretné veszélyeztetni a leendő kisbabát. Dundika egyébként nem tervez apás szülést.

Arról már konkrét elképzelése van, hogyan akar vajúdni: kádban, és szeretné, ha anyósa mellette lenne, mert a jelenléte teljes mértékben megnyugtatja.

Olvassa el - Dundikának bejön Benkő Dániel!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.