"Benkő Dániel egy szolid ember"

Dundikát láncra veri a lantművész!

Ha a téma a szex, akkor esély van rá, hogy Benkő Dániel is feltűnik a színen - A cseppet sem visszafogott lantművész Südi Iringót és Dundikát tanítja móresre...

Izzasztó képekben a dögös Dundika! képgaléria

2009.05.11 07:20ma.hu

Vajon ki vesztette el előbb a szüzességét: Vadon Jani vagy Sebestyén Balázs? A Kalandra fal! ma esti adásában nemcsak erre derül fény. A szex témakörében jártas Benkő Dániel korbáccsal kerül Südi Iringó közelébe, de Dundika sem ússza meg: láncra verve végzi.

A csinos playmate mindezek ellenére nagyon élvezte a forgatást, igaz, a falba egyszer-kétszer beszorult. Dundika elárulta: Benkő Dánielben kellemesen csalódott - már nem alkot véleményt a televízión keresztül, s úgy látja: a lantművész is csak akkor "őrült", ha forog a kamera. Azon kívül egy szolid, szórakoztató ember - mondta a sztár a Napi Ásznak.

Dundika saját bevallása szerint nem egy viccelődős fajta, azt legalábbis nem kedveli, ha őt tréfálják meg csúnyán...

A dögös modell mindeddig az április elsejéket is megúszta ronda átverés nélkül, elmondása szerint azért, mert igyekszik résen lenni...Egy kis bolondozásban azonban bármikor benne van!

Dundika jelenleg az anya-szerepre koncentrál: két hónapja elárulta, immár nem gördítenek párjával akadályt az elé, hogy mielőbb gyermekük szülessen.

A csinos sztár és kedvese, Laci kezdettől fogva úgy érzik, szeretnének hamar szülők lenni, s már társaságukban is egyre gyűlnek a kisgyermekek.

Dundika családja már nagyon várja, hogy érkezzen az unoka...

A mielőbbi gyermekáldás érdekében több trükköt is bevetnek az ágyban, igaz, a pózokon nem szívesen változtatnak - árulta el nemrég Dundika.

Elmondása szerint még a tangáról is hajlandó lemondani és rendes bugyit viselni, csak hogy semmilyen módon ne veszélyeztesse a leendő kicsit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.