Elképesztő sztori

Egy nő egy holttestet tolt be a bankba, hogy hitelt vegyen fel a nevére

Erika de Souza Vieira Nunes-t Brazíliában tartóztatták le, miután állítólag egy halott rokonát próbálta felhasználni 3000 dollár kölcsön felvételéhez.

2024.04.19 15:10ma.hu

Brazíliában őrizetbe vettek egy nőt, miután egy idős férfi holttestét tolta be egy bankba, azt állítva, hogy a nagybátyja, és hogy ő fogja aláírni a kölcsönt - jelentette a média a helyi rendőrségre hivatkozva.

Erika de Souza Vieira Nunes, aki azt állította, hogy a 68 éves Paulo Roberto Braga unokahúga és gondozója, kedden betolta a holttestet a bankba Rio egyik külvárosában, és azt mondta a pénztárosnak, hogy a férfi 3250 dollárnyi kölcsönt szeretne.

Egy tollat tartott a kezében, és előre mozgatta a kezét, majd azt mondta: "Bácsikám, figyelsz rám? Alá kell írnod" - majd azt javasolta, hogy ő írja alá helyette. "Írd alá, hogy ne okozz nekem több fejfájást, nem bírom tovább" - tette hozzá a nő, miközben hátulról megragadta a férfi nyakát a kezével.

"Nem hiszem, hogy jól van. Egyáltalán nem néz ki jól" - jegyezte meg az egyik bizalmatlan alkalmazott, mire Nunes így válaszolt: "Nem mond semmit, ő már csak ilyen".

Ezután az elhunyt férfihez fordult: "Ha nem vagy jól, elviszlek a kórházba".

A banki alkalmazottak gyanút fogtak, mivel a férfi feje folyamatosan hátraesett, és hívták a rendőrséget, akik a helyszínen letartóztatták a nőt. Nunes ellen csalás miatt emeltek vádat. A holttestet a hullaházba szállították.

"A nő tudta, hogy a férfi halott... legalább két órája halott volt" - mondta a nyomozótiszt, Fabio Luiz Souza a Bom Dia Rio című hírműsorban szerdán.

"22 évnyi rendőrként eltöltött idő alatt még soha nem találkoztam ilyen történettel" - tette hozzá Souza, aki szerint a hullafoltok látható jelei nem hagynak kétséget Braga állapotát illetően.

Később megállapították, hogy Braga már több órája halott volt, mielőtt a bankba ment volna. A rendőrség közölte, hogy vizsgálni fogják a férfi halálának körülményeit, és megpróbálják kideríteni, hogy Nunes valóban az unokahúga-e, és hogy más személyek is részt vettek-e az állítólagos banki csalási kísérletben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.