Színes

Hamarosan indul a Való Világ új évada, már várják a jelentkezőket

Ismét várja lakóit a "luxusbörtön."

2024.02.28 12:14ma.hu

Tizenkettedszer is visszatér a Való Világ, Magyarország egyik legsikeresebb valóságshow-ja. Aki vállalja, hogy kiteszi az életét a nézők milliói elé, az már jelentkezhet is a legújabb szezonba, hogy önként vonuljon be az ország egyetlen luxusbörtönébe - írja az Index.

"Ha eddig nem mertél, most jelentkezz a Való Világ 12. évadába! Magyarország egyik legsikeresebb valóságshow-ja várja a jelentkezőket" - olvasható az RTL cikkében, amelyben arról adnak hírt, hogy a 2022 őszétől 2023 tavaszáig tartó VV11 után máris újabb évaddal jelentkezik a csatorna.

A valóságshow jelentkezőit egy "életre szóló kaland" és "többévnyi fizetés" ígéretével biztatja arra a csatorna, hogy költözzenek be a "luxusbörtönbe", ahol hónapokat töltenek, és az RTL+-nak köszönhetően már nemcsak naponta egy órában a tévé képernyőjén, hanem huszonnégyből huszonnégy órában is a streamingen nyomon követhető, hogy mit csinálnak odabent.

A "reality" legújabb szezonja 2024 nyarán indul, "a tét most is hatalmas" - bár pontos információk még nincsenek a konkrét nyereményekről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.