Színes

Gáspár Zsolt: jövőre indulok a polgármester-választáson

Komoly döntést hozott Gáspár Győző testvére.

2023.06.14 09:33ma.hu

A múlt héten több magyarországi települést sújtott villámárvíz, köztük Nógrádmegyert is, ahol Gáspár Zsolt él. Gáspár Győző öccse igyekezett segíteni a károsultaknak, időközben viszont az ő otthona is víz alá került. Több állata is elpusztult, illetve tönkrementek a mezőgazdasági gépjei.

"Rengeteg állatunk pusztult el, köztük Győző papa kedvencei is. Tyúkok, kacsák és három kismalacunk is odalett, ami óriási szívfájdalom a számunkra. Emellett tönkrementek a szőnyegeink és több gépünk is, például a fűnyírónk. Ezek nem öt forintba kerülnek, ahogy az állatok sem. Leírhatatlan az anyagi kár... De sajnos nem csak nálunk, hanem a faluban szinte mindenkinél" - mondta a Bors megkeresésére a gazda, aki a történtek hatására eldöntötte, hogy 2024-ben elindul a polgármesteri választásokon.

"Azért, hogy ez ne fordulhasson elő többször, úgy döntöttem, gondjaimba veszem a falut. Jövőre indulok a polgármester választáson!" - jelentette ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.