Szabó Győző megmutatja!

Börtönből szöknek a Beugrós színészek!

Folytatódik a nagy sikerű Beugró. Az m1 műsorán péntek este újabb szórakoztató jeleneteket láthatunk, és aki lemarad, a Comedy Central humorcsatornán is láthatja am kiváló műsort.

Börtönből szöknek a közreműködő színészek! képgaléria

2009.02.19 14:15ma.hu

A Beugró e heti adásában Szabó Győző megmutatja, hogy ajánlaná nyugdíjasként az életéről készült filmet Pokorny Lia producernek, majd Rudolf Péter veti Kálloy Molnár Péter szemére, hogy miért ilyen szőrös a hónalja. 

Megmutatják, milyen Győző, amikor szomorú curlingként pörög és meghallgathatjuk, hogyan veti egy gyerek a szülei szemére, hogy miért pont egy benzinkútnál kellett neki megszületni.

Elképzelték már mekkora botrányt okozna, ha az elkötelezett szinglik szövetségének egyik tagja egyszer csak bejelentené, hogy megnősült és nem is értené, miért háborodnak fel ezen ennyire a többiek? 

A Beugró színészei egy pillanat alatt beleélik magukat a helyzetbe és megmutatják, hogyan vészelhetők túl az élet rázós helyzetei a rögtönzés túlélőkészletével...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.