Nincs, aki vasaljon a színészre?

Ha nincs Claudia, elhanyagolt Gesztesi?

Máris mutatkoznak az egyedüllét jelei a színészen? - Nemcsak neje nélkül, de egyszerű pólóban jelent meg legújabb filmje díszbemutatóján.

2009.02.19 07:25ma.hu

Ing és zakó helyett pólóban jelent meg Gesztesi Károly a Papírkutyák kedd esti díszbemutatóján - A négy gyermekes családapa nem egyszer kiemelte, hogy élete értelme a felesége és csemetéi, s nem tagadta, örül, ha párja megteremti a biztonságos otthon feltételeit.

Gesztesi mindig adott magára, a partikon hanyagul elegáns öltözetet viselt. A keddi premieren azonban olyan pólót választott, ami vasalás nélkül is jól mutat rajta - adta hírül a Napi Ász.

A Liptai-Gesztesi házaspár néhány hete már külön utakon jár - Szétköltöztek, Claudia saját lakását újíttatja fel, hogy legyen hová bebútorozni a kislányukkal, Pankával.

A napokig tartó találgatások után elárulták, hogy válni nem akarnak, de most nem tudják együtt folytatni. Szavaikból kiderült, véglegesen nem zárkóznak el attól, hogy helyrejöjjön a kapcsolatuk.

Liptai Claudia egy magazinban elárulta, ő nem tartja kizártnak, hogy néha együtt is aludjanak a férjével!

Gesztesi Károly pedig ragaszkodott hozzá, hogy neje megtartsa a közös otthon kulcsát. Érezze, oda bármikor visszamehet...

A páros nem egyszer okozott meglepetést a külvilágnak. Bár kapcsolatuk válságáról hetek óta cikkeztek a lapok, mégis látták őket az utcán kézenfogva, sőt, két hete ugyanígy libbentek be az egyik bulvárlap gálájára.

Igaz, hogy külön folytatták az estét, mert Liptai később Kárász Róberttel táncolt az újságíróbálon, a mosolygós kéz a kézben-megjelenés azonban szintén arra utalt, hogy a házaspár talán még reménykedik, minden rendbe jöhet...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.